O Ελαμπντελαουί έγινε star στο EA FC 24: Το νέο update τον εμφανίζει με επικό look και οι gamers τον επιλέγουν ασταμάτητα!

Ο Ομάρ Ελαμπντελαουί

i

© Intime

O Ελαμπντελαουί έγινε star στο EA FC 24: Το νέο update τον εμφανίζει με επικό look και οι gamers τον επιλέγουν ασταμάτητα!

Τζιοβάνι Ζάκαρη 17:06 - 07.12.2023 / Ανανεώθηκε: 17:34 - 07.12.2023

Μία νέα αναβάθμιση περιλάμβανε το EA FC 24 και μέσα από αυτή ο Ομάρ Ελαμπντελαουί έγινε απόλυτος πρωταγωνιστής του βιντεοπαιχνιδιού...

Τον Ιανουάριο του 2021 ο Ομάρ Ελαμπντελαουί διακομίσθηκε εσπευσμένα στο νοσοκομείο, όταν το βράδυ της Πρωτοχρονιάς ένα πυροτέχνημα εξερράγη μπροστά του. Ο πρώην αμυντικός του Ολυμπιακού τραυματίστηκε στο χέρι, όμως το σοβαρό πρόβλημα αφορούσε την όρασή του, καθώς ο ίδιος υπέστη προσωρινή απώλεια. 

Λίγους μήνες αργότερα και αφού ο δεξιός μπακ έκανε κάμποσα χειρουργεία, επέστρεψε στις προπονήσεις της Γαλατάσαραϊ με ειδικά γυαλιά και προστατευτικό στο μάτι. Αυτό που δεν γνώριζε είναι πως τα εν λόγω «αξεσουάρ» θα τον έκαναν περιζήτητο στο δημοφιλές βιντεοπαιχνίδι EA FC 24. 

Πιο αναλυτικά, στην αρχική έκδοση του videogame που κυκλοφόρησε τον Σεπτέμβριο του 2023, ο ίδιος εμφανιζόταν με μία απλή φωτογραφία του. Όμως ένα νέο update στο παιχνίδι του πρόσθεσε τα χαρακτηριστικά γυαλιά και αυτό μόνο απαρατήρητο δεν πέρασε. Όπως ανέφερε στο αφιέρωμά του το «RMC Sport», o Nορβηγός αμυντικός έγινε περιζήτητος στους απανταχού gamers. 

Η κάρτα του στο Ultimate Team αποτέλεσε πόλο έλξης για πάρα πολλούς, παρά τα μέτρια στατιστικά του. Η εμφάνιση τύπου Έντγκαρ Ντέιβις ήταν αυτή που εξίταρε τους gamers, με αποτέλεσμα να τον θέλουν στην ομάδα τους. 

Για την ιστορία, τη δεδομένη στιγμή ο Ομάρ Ελαμπντελαουί ανήκει στο έμψυχο δυναμικό της Μπόντο Γκλιμτ, με την οποία και υπέγραψε συμβόλαιο τον Ιανουάριο του 2023. Τη φετινή σεζόν έχει 13 εμφανίσεις με την ομάδα της πατρίδας του, με τις περισσότερες να είναι ως αλλαγή. 

Στον Ολυμπιακό αγαπήθηκε από τους φιλάθλους της ομάδας και δεν ήταν λίγοι που ήθελαν την παραμονή του στον Πειραιά. Ο ίδιος αποκτήθηκε το 2014, ενώ το πικ της καριέρας του με τα «ερυθρόλευκα» ήταν τη σεζόν 2019-20, όταν εκείνος και ο Τσιμίκας αποτελούσαν ένα ασυναγώνιστο δίδυμο για τα άκρα της άμυνας.