Έξαλλοι με UEFA Ντεσάν και Γκριεζμάν για το goal line technology

Έξαλλοι με UEFA Ντεσάν και Γκριεζμάν για το goal line technology

Δημήτρης Χούπης 00:52 - 22.11.2023

Ο Αντουάν Γκριεζμάν και ο Ντιντιέ Ντεσάν μετά το τέλος του αγώνα με την Ελλάδα, τα... έχωσαν στην UEFA για τη φάση του διπλού δοκαριού στις καθυστερήσεις, αφού θεωρούσαν πως η μπάλα πέρασε ολόκληρη τη γραμμή.

Ντεσάν και Γκριεζμάν τα... έβαλλαν με την UEFA για το goal line technology μετά το τέλος του αγώνα με την Ελλάδα. Στις καθυστερήσεις του παιχνιδιού η Γαλλία έχασε μια τεράστια ευκαιρία να πάρει τη νίκη, αλλά η μπάλα δεν έκανε το χατίρι στον Κομάν, αφού στη σέντρα του πρώτα κόντραρε στον Ζέκα και μετά χτύπησε στα δύο δοκάρια χωρίς να περάσει ολόκληρη μέσα.

Η φάση ελέγχθηκε από το VAR, αλλά ο διαιτητής θεώρησε πως δεν πέρασε ολόκληρη τη γραμμή. Έπειτα από τη λήξη του παιχνιδιού λοιπόν οι Ντεσάν και Γκριεζμάν ήταν έξαλλοι για αυτή τη φάση, λέγοντας πως έπαιξαν σε ένα γήπεδο το οποίο δεν έχει goal line technology. Ενώ την ίδια ώρα σχολίασαν πως η UEFA έχει πολλά λεφτά και θα μπορούσε να είχε καλύψει το θέμα. 

«Θα μπορούσε να διακυβεύεται η πρόκριση σε αυτό το ματς. Παίξαμε σε ένα γήπεδο που δεν είχε goal line technology. Γιατί δεν υπήρχε; Προφανώς δε συνάδει με τις απαιτήσεις σε αυτό το επίπεδο. Βάζω τον εαυτό μου στη θέση των διαιτητών, υποφέρουν», ήταν τα λόγια του Ντεσάν

«Δεν υπήρχε goal line technology έτσι; Η UEFA έχει πολλά λεφτά, αλλά δεν καταφέρνει να τα βάζει όλα όπως πρέπει, ώστε να ξέρουμε αν υπήρχε στην συγκεκριμένη φάση στο τέλος ένα γκολ ή όχι. Αν θέλουν να παίζουμε περισσότερα παιχνίδια, τους ζητάμε ακόμα περισσότερη τεχνολογία», σχολίασε μετά ο Γκριεζμάν

Χαμός στη Γαλλία: Θεωρούν ότι η μπάλα πέρασε τη γραμμή στο διπλό δοκάρι του 90’ – Η φωτό που έχει προκαλέσει σάλο!
EURO

23:53 - 21.11.2023

Χαμός στη Γαλλία: Θεωρούν ότι η μπάλα πέρασε τη γραμμή στο διπλό δοκάρι του 90’ – Η φωτό που έχει προκαλέσει σάλο!

Οι Γάλλοι έχουν κάνει... χαμό στο twitter, αφού θεωρούν πως η μπάλα στη σέντρα του Κομάν πέρασε στη γραμμή, ωστόσο μετά από εξέταση της φάσης από το VAR ο διαιτητής αποφάσισε πως δεν υπάρχει γκολ.

Στη συνέχεια ο επιθετικός της Ατλέτικο Μαδρίτης μάλιστα έκανε ειδική αναφορά στον Φώτη Ιωαννίδη λέγοντας: «Ο επιθετικός τους μας προκάλεσε πολλά προβλήματα. Ξέραμε ότι θα τον έψαχναν στις κόντρα επιθέσεις. Πρέπει να συνεχίσουμε να βελτιωνόμαστε. 

Πιστεύω ότι κάναμε ένα καλό πρώτο μέρος, όμως γυρίσαμε κάπως μουδιασμένοι στην επανάληψη. Ο απολογισμός. Νομίζω είναι μία πολύ θετική χρονιά. Έχουμε την ομάδα να πάμε πολύ μακριά στο Euro. Ας προετοιμαστούμε καλά και ας τα δώσουμε όλα στο γήπεδο».