Αυτή είναι η χρηματιστηριακή αξία του Καζακστάν

Εθνική Καζακστάν

i

©PrtScr

Αυτή είναι η χρηματιστηριακή αξία του Καζακστάν

Στέλιος Βαρδάκης 20:14 - 18.03.2024 / Ανανεώθηκε: 19:32 - 20.03.2024

Η Εθνική μας ομάδα φιλοξενεί το Καζακστάν εν όψει των playoffs του Nations League και το έξτρα εισιτήριο για το Euro 2024 που θα γίνει στη Γερμανία. Στα 21,85 εκατομμύρια ευρώ η χρηματιστηριακή αξία των Καζάκων σύμφωνα με το transfermarkt.

Η Εθνική μας ομάδα φιλοξενεί στην «OPAP Arena» το Καζακστάν για τα playoffs του Nations League με στόχο τη νίκη που θα τη φέρει ένα βήμα πιο κοντά στον μεγάλο στόχο της που είναι η παρουσία στα τελικά του Euro 2024.

Ο νικητής από αυτό το ζευγάρι θα αντιμετωπίσει σε εκτός έδρας αγώνα τον νικητή από το Γεωργία - Λουξεμβούργο, σε ένα ματς που θα γίνει τη Τρίτη (26.03) και από το οποίο θα προκύψει η εθνική ομάδα που θα βρεθεί στα τελικά του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος. Επομένως, εάν η Ελλάδα θέλει να βρεθεί στα γήπεδα της Γερμανίας το καλοκαίρι θα πρέπει να περάσει το εμπόδιο δύο εθνικών ομάδων.

Πριν φτάσουμε όμως εκεί προέχει το παιχνίδι με το Καζακστάν. Η χρηματιστηριακή αξία των Καζάκων αγγίζει τα 21,85 εκατομμύρια ευρώ σύμφωνα με το transfermarkt.

Ο παίκτης με τη μεγαλύτερη αξία είναι ο Ζαϊνουτντίνοφ ο οποίος κοστολογείται στα 6 εκατομμύρια ευρώ και αγωνίζεται στη Μπεσίκτας. Στην τουρκική ομάδα αγωνίζεται ως αριστερός μπακ - χαφ κι ενίοτε ως κεντρικός αμυντικός και τη φετινή σεζόν έχει καταγράψει 34 συμμετοχές σε όλες τις διοργανώσεις με απολογισμό ένα γκολ.

Στην εθνική ομάδα βέβαια, έχει ένα πιο προωθημένο ρόλο καθώς συνήθως αγωνίζεται σε ένα από τα άκρα της επίθεσης ή πίσω από τον φορ. Συνολικά με το Καζακστάν έχει 34 συμμετοχές και απολογισμό 14 γκολ και μία ασίστ.

H αινιγματική απάντηση του Πογέτ στην ερώτηση για το αν θα ανανεώσει το συμβόλαιό του με την Ελλάδα
ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑΣ

18:02 - 18.03.2024

H αινιγματική απάντηση του Πογέτ στην ερώτηση για το αν θα ανανεώσει το συμβόλαιό του με την Ελλάδα

Ο Γκουστάβο Πογέτ παραχώρησε δηλώσεις μετά την προπόνηση της Εθνικής και σε ερώτηση για το αν θα ανανέωνε το συμβόλαιό του, ο ίδιος έδωσε μία αινιγματική απάντηση.

Συνολικά, στην εθνική ομάδα του Καζακστάν οι περισσότεροι παίκτες αγωνίζονται στο εγχώριο πρωτάθλημα και μόλις 4 ποδοσφαιριστές στο εξωτερικό. Δύο στην Τουρκία και δύο στη Ρωσία.

Εκτός από τον προαναφερθέντα Ζαϊνουτντίνοφ που παίζει στη Μπεσίκτας, στο ίδιο πρωτάθλημα αγωνίζεται ο σέντερ φορ Αϊμπέτοφ για την Άδανα Ντεμίρσπορ.

Με τα χρώματα της Ζενίτ αγωνίζεται ο κεντρικός αμυντικός Νουράλι Αλίπ, ενώ στη ρωσική Άρσεναλ Τούλα παίζει ο εξτρέμ Αλεξάντρ Ζούεφ, αλλά στο πρωτάθλημα της δεύτερης κατηγορίας της χώρας.