Η βόλτα των διεθνών πριν από το σπουδαίο φιλικό με τη Γερμανία (gallery)
i

©intime

Η βόλτα των διεθνών πριν από το σπουδαίο φιλικό με τη Γερμανία (gallery)

Δημήτρης Χούπης 17:30 - 07.06.2024 / Ανανεώθηκε: 22:24 - 07.06.2024

Οι ποδοσφαιριστές της Εθνικής έκαναν βόλτα στους δρόμους του Ντίσελντορφ πριν από το σπουδαίο φιλικό με τη Γερμανία.

Η Ελλάδα ετοιμάζεται για το σπουδαίο φιλικό με τη Γερμανία στο γήπεδο της Γκλάντμπαχ. Στον πάγκο του αντιπροσωπευτικού μας συγκροτήματος θα είναι ο Νίκος Παπαδόπουλος, ο οποίος ανέλαβε ως ομοσπονδιακός προπονητής μετά τη λύση συνεργασίας με τον Γκουστάβο Πογέτ.

Οι διεθνείς λοιπόν πριν από το σπουδαίο φιλικό έκαναν βόλτα στους δρόμους του Ντίσελντορφ για να χαλαρώσουν λίγες ώρες πριν από το παιχνίδι. Υπενθυμίζεται ότι το επόμενο φιλικό είναι με τη Μάλτα την ερχόμενη Τρίτη 11 Ιουνίου.

Νίκος Παπαδόπουλος: «Πάθος και πίστη με τη Γερμανία, θα έχει καλή εικόνα η Εθνική» 

Ο ομοσπονδιακός προπονητής της Εθνικής, Νίκος Παπαδόπουλος, στη συνέντευξη Τύπου για το ματς με τη Γερμανία δήλωσε σίγουρος για την εικόνα της Ελλάδας, ενώ αναφέρθηκε και στον Χρήστο Τζόλη τον οποίο σκέφτεται να ξεκινήσει βασικό.

«Υπάρχει απογοήτευση που δεν είμαστε εδώ, αλλά αυτό που έχει σημασία με έναν δυνατό αντίπαλο που είναι φαβορί για την κατάκτηση του Euro, είναι να παρουσιαστούμε ανταγωνιστικοί, να δημιουργήσουμε προβλήματα και να έχουμε καλό αποτέλεσμα. Να μην είμαστε παθητικοί. Οι διεθνείς αγαπούν αυτή την ομάδα. Έχουν αφήσει τη στενοχώρια που δεν είμαστε στο Euro και είμαι σίγουρος ότι θα έχουμε καλή εικόνα. Θα δούμε ένα καλό ματς με καλή εμφάνιση της Ελλάδας», είπε στην αρχή

«Όταν δεν ήταν στην Εθνική Ανδρών, τον είχα στην Ελπίδων. Διανύει περίοδο φόρμας και είναι στη σκέψη μου να ξεκινήσει. Η εξέλιξή του είναι σημαντική. Είχε φανταστική χρονιά με ασίστ και γκολ και υπάρχει ενδιαφέρον από ομάδες για να πάρει μεταγραφή», ήταν τα λόγια του για τον Τζόλη.