Ο Ανρί καταγγέλλει απειλές θανάτου στην οικογένειά του μετά το χαμένο του πέναλτι κόντρα στην Ίντερ

Τόμας Ανρί

i

PrtScr

Ο Ανρί καταγγέλλει απειλές θανάτου στην οικογένειά του μετά το χαμένο του πέναλτι κόντρα στην Ίντερ

Κώστας Τόπας 09:04 - 07.01.2024

Ο Τόμας Ανρί έχασε το πέναλτι στα τελευταία δευτερόλεπτα εναντίον της Ίντερ και υπέστη την οργή των κοινωνικών δικτύων εναντίον του και της οικογένειάς του.

Ο Τόμας Ανρί, επιθετικός της Ελλάς Βερόνα, ήταν από τους μεγάλους πρωταγωνιστές του αγώνα της ομάδας του με την Ίντερ. Παρά το γεγονός ότι πέτυχε το μοναδικό γκολ της ομάδας του, η απόδοσή του σημαδεύτηκε από το χαμένο πέναλτι στο τελευταίο λεπτό του αγώνα που θα σήμαινε ισοπαλία και βαθμό για την ομάδα του.

Μετά από αυτό, ο ποδοσφαιριστής έχει εκφραστεί στα κοινωνικά δίκτυα καταγγέλλοντας την κόλαση που βιώνει. 

«Σε όλους τους ανθρώπους που πιστεύουν ότι ξέρουν το ποδόσφαιρο καλύτερα από τον καθένα και που προσβάλλουν την οικογένειά μου εύχοντάς τους το θάνατο, ελπίζω ότι μια μέρα θα μπορέσετε να βρείτε γαλήνη στη μικρή σας ζωή», είπε ο Ανρί σε μια ανάρτηση στο Instagram.

«Τα λάθη είναι μέρος του αθλητισμού και γι' αυτό θα συνεχίσω να δουλεύω για να είμαι καλύτερος από πριν. Μια μέρα κερδίζεις, μια μέρα χάνεις, μια μέρα σκοράρεις, μια μέρα κάνεις λάθη, αυτή είναι η ζωή μου ως ποδοσφαιριστής. Οτι δεν σε σκοτώνει σε κάνει πιο δυνατό. Πάντα με το κεφάλι ψηλά, πάντα μπροστά, πάντα ψηλότερα», κατέληξε ο παίκτης της Ελλάς Βερόνα.