Συγκλονιστικό θρίλερ στο Μιλάνο: Η Ίντερ πέτυχε το νικητήριο γκολ στο 94' - Έχασαν πέναλτι στο 101' οι φιλοξενούμενοι! (vids)

Συγκλονιστικό θρίλερ στο Μιλάνο: Η Ίντερ πέτυχε το νικητήριο γκολ στο 94' - Έχασαν πέναλτι στο 101' οι φιλοξενούμενοι! (vids)

Sportal newsroom 15:33 - 06.01.2024 / Ανανεώθηκε: 18:24 - 06.01.2024

Η Ίντερ νίκησε 2-1 εντός έδρας τη Βερόνα και η Γιουβέντους έχασε την ευκαιρία να την πιάσει στην κορυφή. Στο 101' γλίτωσε το έμφραγμα η ομάδα του Μιλάνου.

Τρομερό θρίλερ στο Τζουζέπε Μεάτσα. Η Ίντερ έκλεισε το 2023 με ισοπαλία εκτός έδρας με 1-1 κόντρα στη Τζένοα.

Στο πρώτο της ματς για το 2024 η ομάδα του Σιμόνε Ιντσάγκι υποδέχθηκε για την 19η αγωνιστική της Serie A τη Βερόνα, η οποία προερχόταν από εντός έδρας ήττα με τη Σαλερνιτάνα.

Κι όμως οι «τζιαλομπλού» αντιστάθηκαν στο Μιλάνο και έφτασαν λίγα λεπτά από το να πάρουν έναν πολύτιμο βαθμό στη μάχη που δίνουν για την παραμονή!

Η Ίντερ, όμως, βρήκε χρυσό γκολ με τον Φρατέζι στο 94', επικράτησε 2-1 κι έτσι θα είναι δεδομένα πρώτη. Σε διαφορετική περίπτωση, η Γιουβέντους, η οποία φιλοξενείται από τη Σαλερνιτάνα το απόγευμα της Κυριακής θα μπορούσε να πιάσει τους «νερατζούρι» στην κορυφή!

Η Ίντερ προηγήθηκε στο 13’ με τον Λαουτάριο Μαρτίνες κι έδειχνε ότι θα έχει ένα εύκολο μεσημέρι.

Η Βερόνα, ωστόσο, άντεξε και στο 74’ βρήκε το γκολ της ισοφάρισης με τον Ανρί. Φαινόταν ικανή να φτάσει στην ισοπαλία, αλλά στο 94' ο Φρατέζι έγραψε το 2-1.

Οι φιλοξενούμενοι, μάλιστα, ολοκλήρωσαν την αναμέτρηση με δέκα ποδοσφαιριστές, αφού αποβλήθηκε ο Λάζοβιτς στο 95'. Κι όμως το παιχνίδι είχε κι άλλες συγκινήσεις. 

Η ανασκόπηση της Serie A για το 2023: Ο θάνατος του Μπερλουσκόνι, το πρωτάθλημα της Νάπολι και οι Έλληνες  (vids)
SERIE A

14:26 - 31.12.2023

Η ανασκόπηση της Serie A για το 2023: Ο θάνατος του Μπερλουσκόνι, το πρωτάθλημα της Νάπολι και οι Έλληνες (vids)

Η Serie A απασχόλησε με την επικαιρότητά της, με τα γκολ και τις ανατροπές, τις αποχωρήσεις και τις μεταγραφές. Κι επειδή το κουβάρι είναι... μακρύ, το Sportal πιάνει την άκρη του νήματος και ξετυλίγει τα πιο σημαντικά γεγονότα που «υπέγραψαν» το ιταλικό ποδόσφαιρο μέσα στο 2023.

Η Βερόνα αν και με παίκτη λιγότερο κέρδισε πέναλτι στην τελευταία φάση. Ο Γάλλος Ανρί ανέλαβε την εκτέλεση και δεν αξιοποίησε το πέναλτι με τους γηπεδούχους να πανηγυρίζουν έξαλλα. Ο Ανρί έστειλε τη μπάλα στο δεξί δοκάρι και στη συνέχεια κεφαλιά συμπαίκτη του έφυγε άουτ, με τους Μιλανέζους να πανηγυρίζουν έξαλλα και ορισμένοι μπροστά στον Γάλλο της Βερόνα, ο οποίος ήταν απαρηγόρητος. 

Δείτε το εκπληκτικό βίντεο