Η Γιουβέντους πήρε το ντέρμπι με τη Ρόμα και μείωσε από την κορυφή
i

©Photo by Emmanuele Ciancaglini/Ciancaphoto Studio/Getty Images

Η Γιουβέντους πήρε το ντέρμπι με τη Ρόμα και μείωσε από την κορυφή

Δημήτρης Χούπης 23:40 - 30.12.2023 / Ανανεώθηκε: 23:45 - 30.12.2023

Η Γιουβέντους έκλεισε με το δεξί το 2023 επικρατώντας της Ρόμα με 1-0 και μείωσε τη διαφορά από την πρωτοπόρο Ίντερ στους δύο βαθμούς.

Η Γιουβέντους επικράτησε με 1-0 της Ρόμα για τη 18η αγωνιστική της Serie A και μείωσε στους δύο βαθμούς από την κορυφή της βαθμολογίας που βρίσκεται η Ίντερ

Από μία σημαντική ευκαιρία είχαν οι δύο ομάδες στο πρώτο ημίχρονο. Στο 5ο μόλις λεπτό οι «τζιαλορόσι» έφτασαν αρκετά κοντά το 1-0 αλλά το σουτ του Κριστάντε χτύπησε στο δεξί δοκάρι. Στο 43' οι γηπεδούχοι είχαν και εκείνοι μεγάλη φάση αλλά η προσπάθεια του Κόστιτς σταμάτησε σε αμυντικό της Ρόμα

Δύο λεπτά μετά την έναρξη του δευτέρου μέρους η Γιουβέντους άνοιξε το σκορ. Οι παίκτες της «γηραιάς κυρίας» συνεργάστηκαν ωραία, ο Βλάχοβιτς βρήκε με τακουνάκι τον Ραμπιό και εκείνος με πλασέ «νίκησε» τον Ρουί Πατρίσιο για το 1-0 των γηπεδούχων.

Ο Πούλισικ «καθάρισε» για τη Μίλαν - «Διπλό» της Σαλερνιτάνα στην έδρα της Βερόνα
SERIE A

21:17 - 30.12.2023

Ο Πούλισικ «καθάρισε» για τη Μίλαν - «Διπλό» της Σαλερνιτάνα στην έδρα της Βερόνα

Η Μίλαν επικράτησε με 1-0 της Σασσουόλο χάρη στο γκολ του Κρίστιαν Πούλισικ, την ίδια ώρα που η Σαλερνιτάνα πήρε σημαντικό «διπλό» στην έδρα της Βερόνα της οποίας επικράτησε με 1-0.

Στη συνέχεια η ομάδα της Ρώμης ανέβασε την πίεσή της, προσπαθώντας να απειλήσει την εστία του Σέζνι αλλά δεν το έκανε με ιδιαίτερη επιτυχία. Η Γιουβέντους στο 84' έφτασε κοντά στο 2-0 αλλά ο Ρουί Πατρίσιο είπε «όχι»  στον ΜακΚένι και δύο λεπτά μετά ο Κιέζα σκόραρε αλλά το γκολ ακυρώθηκε για οφσάιντ. 

ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΤΗΣ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ 

ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΗΣ ΕΠΟΜΕΝΗΣ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ 

Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ