Μουρίνιο: «Θα βγει το ντοκιμαντέρ μου στο Netflix κι εκεί θα δείτε ότι είμαι τελείως τρελός»

Ζοσέ Μουρίνιο

i

PrtScr

Μουρίνιο: «Θα βγει το ντοκιμαντέρ μου στο Netflix κι εκεί θα δείτε ότι είμαι τελείως τρελός»

Κώστας Τόπας 12:08 - 04.01.2024

Μετά τη νίκη επί της Κρεμονέζε στο Κύπελλο Ιταλίας, ο τεχνικός της Ρόμα, Ζοσέ Μουρίνιο ανακοίνωσε τα γυρίσματα της σειράς του στο Netflix: «Με πληρώνουν καλά, θα πω πράγματα που θα υπάρχουν μόνο εκεί».

Οι συνεντεύξεις τύπου του Ζοσέ Μουρίνιο είναι πάντα απρόβλεπτες και ο Πορτογάλος τεχνικός της Ρόμα το επιβεβαίωσε ξανά. Μετά τη δύσκολη νίκη των «τζιαλορόσι» στο Κύπελλο Ιταλίας και την πρόκριση της ομάδας του στα προημιτελικά, ο «Special One» ανέλυσε την εμφάνιση της ομάδας του, μίλησε για το μέλλον του και ανακοίνωσε το επόμενο ντοκιμαντέρ του, στο οποίο θα αποκαλύψει μεγάλες αλήθειες για την καριέρα του.

«Έχω κάποια νέα για εσάς. Ενα ντοκιμαντέρ στο Netflix για την καριέρα μου πρόκειται να ξεκινήσει την επόμενη Πέμπτη. Υπάρχουν πράγματα που μόνο εκεί θα γίνουν γνωστά, γιατί με πληρώνουν πολύ καλά και πρέπει να πω κάτι που δεν είπα ποτέ σε κανέναν. Εκεί θα ξέρετε ότι είμαι τελείως τρελός. Δεν είχα υπογράψει ακόμα με τη Ρόμα, αλλά είχα δώσει το λόγο μου και υπήρχε ένας σύλλογος που ήθελε να σπάσω τη συμφωνία μου. Δεν έχω πάει καν να τους δω: Οταν βγει αυτό, όλοι θα πουν ότι είμαι ηλίθιος», ανέφερε χαρακτηριστικά ο «Mou».

Νωρίτερα στη συνέντευξη Τύπου, ο Μουρίνιο είχε επίσης επαναλάβει την αγάπη του για τους οπαδούς της Ρόμα, έχοντας χτυπήσει το χέρι του στην καρδιά του όταν τραγούδησαν το όνομά του. 

«Δεν έχω άλλα λόγια για αυτούς τους οπαδούς. Όταν χάνεις εντός έδρας από μια ομάδα που θεωρητικά θα έπρεπε να νικήσεις, σχεδόν σε όλα τα γήπεδα στον κόσμο, ο κόσμος θα κοροϊδεύει. Αυτό θα βλάψει την αυτοπεποίθησή σας, αλλά χάναμε μέχρι το 77ο λεπτό και ο κόσμος συνέχισε. Πώς θα μπορούσα να μην συγκινούμαι συναισθηματικά από αυτό; Έχω κερδίσει σε πολλούς συλλόγους, πολλές πόλεις, έχω κερδίσει πολλά τρόπαια, αλλά σε κανένα από αυτά δεν είχα αυτή την αγάπη και συναισθηματικό δέσιμο με τους οπαδούς», κατέληξε ο τεχνικός της Ρόμα.