Πρόκριση με «τριάρα» για την Αταλάντα - Πήρε δύσκολα το εισιτήριο για τα προημιτελικά η Ρόμα

Πρόκριση με «τριάρα» για την Αταλάντα - Πήρε δύσκολα το εισιτήριο για τα προημιτελικά η Ρόμα

Δημήτρης Χούπης 23:55 - 03.01.2024 / Ανανεώθηκε: 00:01 - 04.01.2024

Η Αταλάντα είχε εύκολο έργο επί της Σασσουόλο της οποίας επικράτησε με 3-1, ενώ η Ρόμα δυσκολεύτηκε αρκετά απέναντι στην Κρεμονέζε την οποία νίκησε με 2-1 και πήρε την πρόκριση στα προημιτελικά του Κυπέλλου Ιταλίας.

Η Ρόμα δυσκολεύτηκε αρκετά αλλά τελικά επικράτησε της Κρεμονέζε με 2-1 με ανατροπή και πήρε το εισιτήριο για τα προημιτελικά του Κυπέλλου Ιταλίας. 

Η Ρόμα στο πρώτο μέρος όπως είναι λογικό είχε τις ευκαιρίες του αγώνα με τον Πελεγκρίνι και τον Μπελότι. Αλλά η ομάδα της δεύτερης κατηγορίας της Ιταλίας ήταν εκείνη που βρήκε πρώτη το σκορ. Ο Τζιλιόνε βρήκε τον Τσατζούτ και αυτός με ωραία ενέργεια έκανε το 0-1. 

Στο δεύτερο μέρος η ομάδα του Ζοσέ Μουρίνιο συνέχισε να χάνει ευκαιρίες. Ο Λουκάκου και ο Ελ Σαραουί μέσα σε πέντε λεπτά είχαν δύο σημαντικές φάσεις, αλλά αμφότεροι έστειλαν την μπάλα λίγο έξω από το δοκάρι. Στο 77' οι «τζιαλορόσι» ισοφάρισαν με τον Λουκάκου, ο οποίος βρήκε λίγο χώρο μετά από ασίστ του Αζμούν και με πλασέ έκανε το 1-1. Στο 85' η ομάδα της Ρώμης έκανε την ανατροπή, με τον Ντιμπάλα να ευστοχεί από τα έντεκα βήματα.

ΑΤΑΛΑΝΤΑ - ΣΑΣΣΟΥΟΛΟ 3-1 

Η Αταλάντα πήρε άνετη πρόκριση επί της Σασσουόλο της οποίας επικράτησε με 3-1. Στα προημιτελικά την περιμένει η Μίλαν η οποία πήρε επίσης άνετη πρόκριση νικώντας την Κάλιαρι με 4-1. 

Το πρώτο μέρος κύλησε χωρίς μεγάλη φάση, ωστόσο η ομάδα του Μπέργκαμο βρήκε το γκολ στο 24ο λεπτό. Ο Πάσαλιτς βρήκε τον Ντε Κέτελαρ και αυτός με ωραίο σουτ έκανε το 1-0 για τους γηπεδούχους. 

Στο δεύτερο μέρος η Αταλάντα ανέβασε ρυθμό και στο 63' έκανε δύο τα τέρματά της με το δεύτερο προσωπικό τέρμα του Ντε Κέτελαρ και οχτώ λεπτά μετά ο Μίραντσουκ έκανε το 3-0. Το τελικό 3-1 το διαμόρφωσε ο Μπολόκα στο 90+5'.