Μουρίνιο: «Δεν έχω καμία επαφή με τη Βραζιλία - Όσο είμαι στη Ρόμα δε θα μιλήσω με κανέναν»

Ζοσέ Μουρίνιο

i

PrtScr

Μουρίνιο: «Δεν έχω καμία επαφή με τη Βραζιλία - Όσο είμαι στη Ρόμα δε θα μιλήσω με κανέναν»

Άγγελος Φραγκισκάτος 10:34 - 04.01.2024 / Ανανεώθηκε: 10:37 - 04.01.2024

Ο Ζοσέ Μουρίνιο τόνισε πως δεν έχει ανανεώσει το συμβόλαιό του ακόμα και δεν θέλει να διαπραγματευτεί με άλλη ομάδα όσο βρίσκεται στον πάγκο των «τζαλορόσι».

Με μεγάλη ανατροπή στο φινάλε η Ρόμα επικράτησε με 2-1 της Κρεμονέζε στο «Ολίμπικο» κι έδωσε «ραντεβού» με τη «συμπολίτισσα», Λάτσιο, στους προημιτελικούς του Coppa Italia στο ίδιο γήπεδο. 

Ο Τσατζούτ στο 37΄ έβαλε μπροστά στο σκορ τους φιλοξενούμενους, που κατάφεραν μέχρι το 76΄ να κρατήσουν ανέπαφη την εστία τους. Ο Λουκάκου στο 77΄ έφερε το ματς στα ίσια και οκτώ λεπτά μετά ο Ντιμπάλα με πέναλτι «σφράγισε» την είσοδο των «Ρωμαίων» στην οκτάδα της διοργάνωσης.

Μετά την ολοκλήρωση της αναμέτρησης, ο Ζοσέ Μουρίνιο ξεκαθάρισε ότι δεν γνωρίζει τίποτα για το ενδιαφέρον της Εθνικής Βραζιλίας και αποκάλυψε ότι είπε στον ατζέντη του πως όσο βρίσκεται στην Ρόμα δεν θα συζητήσει για εναλλακτική πρόταση.

«Δεν νομίζω ότι είναι αλήθεια πως θα έρθει στη Ρόμα νέος προπονητής. Δεν έχω κανέναν λόγο να πιστεύω ότι η διοίκησή μας δεν είναι τόσο έντιμη όσο εγώ. Εμπιστεύομαι την ειλικρίνειά τους στο 100%. 

Δεν νομίζω ότι μιλάνε με άλλους προπονητές πίσω από την πλάτη μου, αλλά δεν έχω υπογράψει ακόμη», δήλωσε αρχικά ο Πορτογάλος τεχνικός και συνέχισε σχολιάζοντας τα δημοσιεύματα για ενδιαφέρον της Βραζιλίας: «Δεν ξέρω αν είναι αλήθεια ή όχι, δεν μίλησαν μαζί μου. Αυτό που είπα στον ατζέντη μου είναι ότι μέχρι να μάθουμε ότι ένας σύλλογος ενδιαφέρεται, δεν πρέπει να μιλήσει με κανέναν όσο είμαι εδώ».