Εμιλιάνο Μαρτίνες: «Κάποιοι με αποκαλούν κλόουν και ίσως έχουν δίκιο» (vid)
i

Εμιλιάνο Μαρτίνες/©Photo by Marc Atkins/Getty Images/Ideal Images

Εμιλιάνο Μαρτίνες: «Κάποιοι με αποκαλούν κλόουν και ίσως έχουν δίκιο» (vid)

Κώστας Τόπας 12:50 - 12.02.2023

Ο Εμιλιάνο Μαρτίνες μίλησε για τον επίμαχο πανηγυρισμό του μετά το Παγκόσμιο Κύπελλο, τονίζοντας ότι ενδεχομένως δίκαια κρίνεται με τον χαρακτηρισμό του κλόουν.

Ο 30χρονος κίπερ της Άστον Βίλα, με τις καίριες επεμβάσεις του τόσο στην κανονική διάρκεια, όσο στην παράταση και στα πέναλτι, συνέβαλε τα μέγιστα ώστε η Αργεντινή να σκαρφαλώσει στην κορυφή του κόσμου. Αφού παρέλαβε και το βραβείο του «Χρυσού Γαντιού», που κατά τη διάρκεια των πανηγυρισμών του, το έβαλε στα γεννητικά του όργανα θέλοντας να πικάρει τον Κιλιάν Εμπαπέ. Μια χειρονομία που προκάλεσε πολλά αρνητικά σχόλια...

Λίγους μήνες αργότερα, ο Εμιλιάνο Μαρτίνες παραχώρησε μια μεγάλη συνέντευξη στο France Football κι έδωσε την δική του εκδοχή για τους πανηγυρισμούς του μετά την κατάκτηση του Παγκοσμίου Κυπέλλου από την Αργεντινή.

«Δεν είχα "προγραμματίσει" τους πανηγυρισμούς μου. Κάποιοι μπορεί να με λένε κλόουν και μπορεί να έχουν δίκιο. Η χειρονομία που έκανα ήταν ένα αστείο με τους συμπαίκτες μου. Το είχα κάνει και στο Κόπα Αμέρικα. Όλοι είπαν ότι δεν θα το τολμούσα ξανά, ακόμα και ο Λέο (Μέσι). Το έκανα όμως, μόνο για αυτούς», ανέφερε μεταξύ άλλων ο Εμιλιάνο Μαρτίνες.