Εμιλιάνο Μαρτίνες: Το μήνυμα αυτοπεποίθησης για την κατάκτηση του τροπαίου πριν από τον τελικό του Μουντιάλ (vid)
i

Μαρτίνες/©Twitter

Εμιλιάνο Μαρτίνες: Το μήνυμα αυτοπεποίθησης για την κατάκτηση του τροπαίου πριν από τον τελικό του Μουντιάλ (vid)

Ανδρέας Σερεβέτας • 09:43 - 11.01.2023 / Ανανεώθηκε: 16:02 - 21.04.2023

Ο Μαρτίνες ήταν σίγουρος για την επιτυχία της Αργεντινής όταν έστειλε ευχές στην Allegra για τα γενέθλια της.

Στις 15 Δεκεμβρίου, τρεις ημέρες πριν από τον τελικό του Παγκοσμίου Κυπέλλου ανάμεσα στην Αργεντινή και τη Γαλλία, η Allegra είχε τα γενέθλια της. Πρόκειται για την κόρη του πρώην διεθνούς αμυντικού Fabián Cubero και του μοντέλου Nicole Neumann. Ο Εμιλιάνο Μαρτίνες είναι φίλος της οικογένειας. Βρισκόταν στο Κατάρ και προετοιμαζόταν για το πιο σημαντικό παιχνίδι της καριέρας του. Όμως δεν ξέχασε τα αγαπημένα του πρόσωπα και έστειλε από το δωμάτιο του ξενοδοχείου το παρακάτω βίντεο. 

Ο τερματοφύλακας της «αλμπισελέστε» ανέφερε τα εξής: ««Αλί, πώς είσαι; Ανακάλυψα ότι σου αρέσει πολύ η Scaloneta (εθνική Αργεντινής) και πρόκειται να γίνουμε παγκόσμιοι πρωταθλητές. Ήθελα να αφήσω αυτόν τον ειδικό χαιρετισμό για εσάς, να τον αποθηκεύσετε και να τον δείξετε στους φίλους σας.»

Η βεβαιότητα του Μαρτίνες εν όψει του τελικού φάνηκε την ώρα του αγώνα. Η αυτοπεποίθηση του για την επιτυχία της Αργεντινής ήταν το βασικό στοιχείο για τη συγκλονιστική εμφάνιση που έκανε στο παιχνίδι. Δεν απογοήτευσε τελικά την Allegra, τους γονείς της και όλους τους Αργεντινούς.