Εμπαπέ: «Αμα έρθω στην Ιταλία θα είναι μόνο για τη Μίλαν» (vid)

Κιλιάν Εμπαπέ

i

Κιλιάν Εμπαπέ/PrtScr

Εμπαπέ: «Αμα έρθω στην Ιταλία θα είναι μόνο για τη Μίλαν» (vid)

Κώστας Τόπας 14:35 - 28.02.2023

Κατά τη διάρκεια των βραβείων της FIFA, ο Κιλιάν Εμπαπέ μεταξύ σοβαρού κι αστείου εκμυστηρεύτηκε πως αν ποτέ του αποφασίσει να δοκιμάσει τις δυνατότητες του στην Ιταλία, θα το κάνει για λογαριασμό της Μίλαν.

Για πάνω από έναν χρόνο η Ρεάλ άσκησε απίστευτο πρέσινγκ στον Κιλιάν Εμπαπέ για να τον δελεάσει και να τον εντάξει στο δυναμικό της, με τον 24χρονο Γάλλο αστέρα να παίρνει πάντως την απόφαση να παραμείνει στο Παρίσι, επεκτείνοντας το συμβόλαιό του με την Παρί μέχρι το καλοκαίρι του 2025. Οι Μαδριλένοι συνεχίζουν πάντως τις πιέσεις στη γαλλική ομάδα, προκειμένου το καλοκαίρι να πείσουν τους Παριζιάνους να τον εντάξουν στο δυναμικό τους.

Από την πλευρά του πάντως, ο Κιλιάν Εμπαπέ συνεχίζει το έργο του με την Παρί Σεν Ζερμέν. Την τρέχουσα σεζόν μετράει 29 γκολ και επτά ασίστ σε 29 συμμετοχές, ενώ το βράδυ της Δευτέρας (27/02) αναδείχθηκε ο δεύτερος καλύτερος ποδοσφαιριστής της χρονιάς, πίσω από τον συμπαίκτη του, Λιονέλ Μέσι.

Κατά την παρουσία του στο «Theatre du Chatelet», ο Κιλιάν Εμπαπέ συγκέντρωσε τα φώτα πάνω του. Μάλιστα, ένας δημοσιογράφος τον ρώτησε για το πώς θα του φαινόταν να αγωνιστεί στα γήπεδα της Serie A. Από την πλευρά του, ο νεαρός αστέρας απάντησε πως αν ποτέ του αποφασίσει να δοκιμάσει τις δυνατότητες του στην Ιταλία, θα το κάνει για λογαριασμό της Μίλαν.

«Αν έρθω στην Ιταλία θα το κάνω μόνο για τη Μίλαν», ανέφερε χαρακτηριστικά ο Κιλιάν Εμπαπέ.