Εμπαπέ σε Μέσι: «Πολλά συγχαρητήρια, είσαι ο καλύτερος»

Μέσι-Εμπαπέ

i

Οι Μέσι και Εμπαπέ / © Twitter

Εμπαπέ σε Μέσι: «Πολλά συγχαρητήρια, είσαι ο καλύτερος»

Γιώργος Ραφαήλ Γκόγκος 09:57 - 28.02.2023 / Ανανεώθηκε: 10:01 - 28.02.2023

Έσταξε… μέλι σε ανάρτησή του στα social media ο Κιλιάν Εμπαπέ για τον Λιονέλ Μέσι, μετά την βράβευση του δεύτερου ως ο κορυφαίος ποδοσφαιριστής του 2022.

Ο Κιλιάν Εμπαπέ, λίγο μετά την ολοκλήρωση των βραβείων της FIFA, έσπευσε να αποθεώσει τον συμπαίκτη του στην Παρί Σαν Ζερμέν Λιονέλ Μέσι, μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στα social media. 

Πιο συγκεκριμένα, ο Γάλλος σταρ ανέβασε φωτογραφία μαζί με τον Μέσι και τον πολύ καλό του φίλο Ασράφ Χακίμι και έγραψε χαρακτηριστικά: «Ακόμη ένα βραβείο στο σπίτι. Πολλά συγχαρητήρια στον Λιονέλ Μέσι, είσαι ο καλύτερος».

Με τη συγκεκριμένη ανάρτηση, ο Εμπαπέ απέδειξε πως η σχέση του με τον Λιονέλ Μέσι βρίσκεται στο καλύτερο σημείο, μετά και τις «κακές» φήμες που ακούστηκαν το τελευταίο διάστημα ότι οι δύο συμπαίκτες δεν τα πάνε και τόσο καλά. Ο Γάλλος σταρ αποθέωσε τον Pulga, σεβόμενος απόλυτα την αξία του Αργεντίνου ποδοσφαιριστή και αυτά που έχει προσφέρει στο ποδόσφαιρο.

Καλύτερος ποδοσφαιριστής της χρονιάς ο Μέσι!
ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

23:44 - 27.02.2023

Καλύτερος ποδοσφαιριστής της χρονιάς ο Μέσι!

Ήταν αναμενόμενο, έγινε και… επίσημο! Η FIFA διά στόματος του προέδρου της, Τζάνι Ινφαντίνο, ανακοίνωσε πως καλύτερος ποδοσφαιριστής της χρονιάς είναι ο Λιονέλ Μέσι μετά την κατάκτηση του Παγκοσμίου Κυπέλλου.

Το τελευταίο χρονικό διάστημα, ακούστηκαν πολλές φήμες ότι η σχέση των δύο ποδοσφαιριστών δεν είναι και η καλύτερη, όμως αυτοί σε κάθε ευκαιρία μας αποδυκνείουν πως ταιριάζουν απόλυτα και η καλή τους χημεία αποτυπώνεται στον αγωνιστικό χώρο.

Στην τελευταία αναμέτρηση κόντρα στην Μαρσέιγ και στην εκτός έδρας νίκη της Παρί για το πρωτάθλημα (0-3), Μέσι και Εμπαπέ έκαναν «πάρτι», με τον Αργεντίνο να μοιράζει δύο ασίστ και να πετυχαίνει ένα γκολ, ενώ από την άλλη ο Εμπαπέ πέτυχε δύο γκολ και μοίρασε μία ασίστ στον Μέσι, δείχνοντας έτσι πως η σχέση τους και η συνεργασία μέσα στο χορτάρι είναι άψογη.

Τη φετινή σεζόν, η Παρί Σαν Ζερμέν βρίσκεται στην κορυφή της βαθμολογίας με 60 βαθμούς και στο +8 από τη δεύτερη Μαρσέιγ. Ο Λιονέλ Μέσι έχει πετύχει 17 γκολ σε 28 συμμετοχές και σε συνδυασμό με τις μεγάλες εμφανίσεις και την κατάκτηση του Μουντιάλ με την εθνική Αργεντινής, ο Αργεντίνος σταρ πραγματοποιεί μία εξαιρετική σεζόν. 

Από την άλλη, ο Εμπαπέ φέτος έχει σκοράρει 29 φορές σε ισάριθμες συμμετοχές με την Παρί, ενώ με το τελευταίο γκολ που πέτυχε στην πρόσφατη αναμέτρηση κόντρα στη Μαρσέιγ έγραψε ιστορία, καθώς έφτασε τα 200 γκολ με τη φανέλα της γαλλικής ομάδας.