Ο Εμπαπέ αποφάσισε να χάσει εκατομμύρια για να μείνει φέτος στην Παρί

Κιλιάν Εμπαπέ

i

©Intime

Ο Εμπαπέ αποφάσισε να χάσει εκατομμύρια για να μείνει φέτος στην Παρί

Κώστας Τόπας 10:05 - 05.09.2023

Ο Κιλιάν Εμπαπέ συμφώνησε να αφήσει τα μπόνους αφοσίωσης στην Παρί Σεν Ζερμέν, προκειμένου να υπολογίζεται κανονικά από τον Λουίς Ενρίκε, χωρίς ωστόσο ο Γάλλος διεθνής αστέρας να έχει την διάθεση να ανανεώσει το συμβόλαιό του.

Ο Κιλιάν Εμπαπέ ήταν, χωρίς αμφιβολία, ο μεγάλος πρωταγωνιστής της μεταγραφικής αγοράς αυτό το καλοκαίρι. Ο Γάλλος αστέρας άνοιξε το κουτί της Πανδώρας όταν ανακοίνωσε τον Ιούνιο ότι δεν επρόκειτο να ενεργοποιήσει την ρήτρα ανανέωσης με την Παρί μέχρι το 2025. Μετά από αυτή την απόφαση, κυκλοφόρησαν ασταμάτητες φήμες σχετικά με το μέλλον του, ενώ πολλά ισπανικά Μέσα έκαναν λόγο για «τελειωμένη» μεταγραφή του 24χρονου Γάλλου επιθετικού στην Ρεάλ.

Τελικά όμως τα σενάρια ανατράπηκαν και ο Εμπαπέ παραμένει στην Παρί. Ενώ συμβαίνουν όλα αυτά, ο παίκτης δείχνει να αγνοεί όσα έχουν ειπωθεί και γράφονται για το μέλλον του. Σύμφωνα μάλιστα με τα όσα αναφέρει στο πρωτοσέλιδό της η γαλλική «Equipe», ο 24χρονος επιθετικός είναι διατεθειμένος να αφήσει τα μπόνους αφοσίωσης που έχει με τους Παριζιάνους, τα οποία ξεπερνάνε τα 100 εκατομμύρια ευρώ, προκειμένου να υπολογίζεται κανονικά από τον Λουίς Ενρίκε τη φετινή σεζόν.

Από την άλλη ωστόσο, ο Εμπαπέ μπορεί να προχώρησε σε αυτή την κίνηση, δείχνοντας κατανόηση τους διοικούντες την Παρί, αλλά δεν είναι προτίθεται να βάλει την υπογραφή του σε νέο συμβόλαιο με τους πρωταθλητές Γαλλίας. Επιθυμία του είναι να παραμείνει στον σύλλογο και τη φετινή σεζόν και στο τέλος της να αποχωρήσει, ως ελεύθερος, πιθανότατα για την Ρεάλ Μαδρίτης, η οποία καραδοκεί τα τελευταία καλοκαίρια για την απόκτηση του.