Στη Γουέστ Μπρομ μέχρι το τέλος της σεζόν ο Εμβιλά
i

©West Bromwich Albion

Στη Γουέστ Μπρομ μέχρι το τέλος της σεζόν ο Εμβιλά

Δημήτρης Χούπης 17:03 - 19.02.2024 / Ανανεώθηκε: 17:05 - 19.02.2024

Ο πρώην μέσος του Ολυμπιακού, Γιαν Εμβιλά ανακοινώθηκε από τη Γουέστ Μπρομ, με την οποία υπέγραψε συμβόλαιο μέχρι το τέλος της σεζόν.

Ο Γιαν Εμβιλά ξανασμίγει με τον Κάρλος Κορμπεράν. Ο Γάλλος πρώην μέσος του Ολυμπιακού ανακοινώθηκε από τη Γουέστ Μπρομ με την οποία υπέγραψε συμβόλαιο μέχρι το τέλος της σεζόν. 

Ο 33χρονος έχει δουλέψει ξανά με τον Ισπανό τεχνικό της Γουέστ Μπρομ στον Ολυμπιακό τη σεζόν 2022-23. Ενώ έχει φορέσει τη φανέλα της Ρεν, της Ρουμπίν Καζάν, της Ίντερ, της Σάντερλαντ και της Σεντ - Ετιέν

«Ξέρω τον προπονητή, Κάρλος Κορμπεράν αρκετά καλά και με ξέρει κι αυτός πολύ καλά, επειδή δουλέψαμε μαζί στην Ελλάδα για τον Ολυμπιακό. Ήταν τιμή μου που συνεργάστηκα μαζί του και είμαι χαρούμενος που δουλεύω μαζί του ξανά

Επικοινώνησε μαζί μου και με ρώτησε να έρθω εδώ, είπε ναι αμέσως», ήταν τα λόγια του Εμβιλά. 

«Αποκομίσαμε έναν τραυματισμό με τον Τζέισον Μολούμπι και μας άφησε χωρίς επιλογές στο κέντρο. Ο Γιαν είναι μια θετική επιλογή. Έφτασε με τρομερή εμπειρία και αρκετή διάθεση και ώθηση να μας βοηθήσω. 

Θα χρειαστεί να είμαστε μαζί του, καθώς είναι ελεύθερος από το καλοκαίρι, αλλά ξέρουμε ότι έχει την αποφασιστικότητα να είμαστε έτοιμοι για τους επόμενους σημαντικούς μήνες», ανέφερε ο Κορπεράν. 

24 χρόνια μετά: Μεντιλίμπαρ όπως... Λεμονής, Ελ Κααμπί όπως... Τζόρτζεβιτς στην Τούμπα
STOIXIMAN SUPER LEAGUE

11:34 - 19.02.2024

24 χρόνια μετά: Μεντιλίμπαρ όπως... Λεμονής, Ελ Κααμπί όπως... Τζόρτζεβιτς στην Τούμπα

Ξεχωριστό ήταν το βράδυ της Κυριακής (18/02) για τον Ολυμπιακό, τον Μεντιλίμπαρ και τον Ελ Κααμπί, με αντίπαλο τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα. Ο λόγος είναι ιδιαίτερος και αφορά στην «ισοφάριση» ενός ενδιαφέροντος στατιστικού...

Η Γουέστ Μπρομ βρίσκεται στην πέμπτη θέση της Championship, όντας έναν βαθμό πάνω από τις θέσεις που είναι εκτός ζώνης playoffs ανόδου.