«Τελειώνει» του Εμβιλά στη Γουέστ Μπρόμ - Ξανασμίγει με Κορμπεράν
i

© Intime

«Τελειώνει» του Εμβιλά στη Γουέστ Μπρόμ - Ξανασμίγει με Κορμπεράν

Γιάννης Λιβανός 11:31 - 16.02.2024

Ο Εμβιλά αναμένεται να ανακοινωθεί και τυπικά την ερχόμενη εβδομάδα από τη Γουέστ Μπρόμ, εκεί όπου θα συναντήσει τον άλλοτε προπονητή του στον Ολυμπιακό, Κάρλος Κορμπεράν.

Θέμα ημερών φαίνεται πως είναι η ολοκλήρωση της μεταγραφής του Γιάν Εμβιλά στη Γουέστ Μπρομ. Ο Γάλλος αμυντικός χαφ, που έμεινε ελεύθερος από τον Ολυμπιακό το καλοκαίρι τα έχει βρει σε όλα με τις «τσίχλες». Ωστόσο φαίνεται πως απομένουν κάποια διαδικαστικά ζητήματα, για να μπορέσει να τεθεί στη διάθεση του άλλοτε προπονητή του στους Πειραιώτες, Κάρλος Κορμπεράν.

Ο Εμβιλά πρόκειται να βρεθεί στην ομάδα του Λονδίνου την ερχόμενη εβδομάδα και αυτό γιατί προς το παρόν  προσπαθεί να «ξεμπερδέψει» με κάποια προβλήματα αναφορικά με την έκδοση βίζας και την άδεια εργασίας που πρέπει να εκδώσει για να μπορέσει να αγωνιστεί. Όλα αυτά τα ζητήματα βέβαια είναι θέμα ημερών να τακτοποιηθούν, προκειμένου ο 33χρονος αμυντικός μέσος να επιστρέψει στην δράση.

Κάπως έτσι ο Εμβιλά αναμένεται σύντομα να πατήσει και επίσημα ξανά χορτάρι έπειτα από τις 14 Μαίου. Τότε ο Γάλλος είχε αγωνιστεί ένα ολόκληρο ενενηντάλεπτο απέναντι στον ΠΑΟΚ, στο γήπεδο της Τούμπας, όπου ο Ολυμπιακός είχε νικήσει με μια κεφαλιά του Σαμασέκου στο πρώτο ημίχρονο.

Σύμφωνα με τα βρετανικά Μέσα, ο Εμβιλά πρόκειται να υπογράψει συμβόλαιο 4 μηνών μέχρι το τέλος της σεζόν με τη Γουέστ Μπρομ και έτσι θα συνεχίσει μέχρι το τέλος της σεζόν στο πρωτάθλημα της Championship.

Υπενθυμίζεται ότι η αγγλική ομάδα είχε εκφράσει ενδιαφέρον για την περίπτωσή του Γάλλου «κόφτη» από τον περασμένο Οκτώβριο, τότε όμως δεν προχώρησε σε κάποια επίσημη πρόταση προς τον παίκτη.