Η σύντροφος του Ρούμπεν Βέζο «γιόρτασε» τη νίκη του Ολυμπιακού με μία φωτογραφία (pic)

Η σύντροφος του Ρούμπεν Βέζο «γιόρτασε» τη νίκη του Ολυμπιακού με μία φωτογραφία (pic)

Γιάννης Λιβανός 10:29 - 16.02.2024 / Ανανεώθηκε: 11:09 - 16.02.2024

Τη νίκη του Ολυμπιακού επί της Φερεντσβάρος για τα playoffs της φάσης των «16» του Europa Conference League παρακολούθησε από κοντά η σύντροφος του Ρούμπεν Βέζο, ποστάροντας μάλιστα και μία φωτογραφία στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.

Το νικηφόρο ντεμπούτο του Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ συνδυάστηκε με το γεγονός ότι οι «ερυθρόλευκοι» είχαν στο πλάι τους τον κόσμο τους έπειτα από περίπου δύο μήνες! Μεταξύ των όσων παρακολούθησαν από κοντά την επικράτηση του Ολυμπιακού απέναντι στη Φερεντσβάρος ήταν και η σύντροφος του Ρούμπεν Βέζο! 

Μπορεί ακόμη ο Πορτογάλος στόπερ να μην έχει προλάβει να φορέσει την ερυθρόλευκη ριγωτή, εντούτοις η αγαπημένη του, Φλάβια Ζαρντίμ είδε από το «Γ.Καραϊσκάκης» το βράδυ της Πέμπτης (15/02) την αναμέτρηση του Ολυμπιακού απέναντι στη Φερεντσβάρος για τα playoffs της φάσης των «16» του Europa Conference League.

Ο Ελ Κααμπί με γκολ στο 83' έδωσε στον Ολυμπιακό προβάδισμα πρόκρισης, με τον επαναληπτικό να είναι προγραμματισμένος την επόμενη Πέμπτη (22/02, 22:00) στη Βουδαπέστη.

Η Φλάβια Ζαρντίμ, που είναι σε σχέση με τον Πορτογάλο κεντρικό αμυντικό τα τελευταία έξι χρόνια, δημοσίευσε μάλιστα και την πρώτη της «ερυθρόλευκη» φωτογραφία  σε στόρι στον λογαριασμό της στο Instagram.

«Ρεκόρ» καριέρας στο πρώτο του παιχνίδι με τον Ολυμπιακό ο Μεντιλίμπαρ
CONFERENCE LEAGUE

09:18 - 16.02.2024

«Ρεκόρ» καριέρας στο πρώτο του παιχνίδι με τον Ολυμπιακό ο Μεντιλίμπαρ

Νικηφόρο ντεμπούτο πραγματοποίησε το βράδυ της Πέμπτης (15/02) ο Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ στον πάγκο του Ολυμπιακού κόντρα στη Φερεντσβάρος για τα playoffs της φάσης των «16» του Europa Conference League.Ο Ισπανός προπονητής από το πρώτο κιόλας του παιχνίδι στην τεχνική ηγεσία των «ερυθρολεύκων» κατάφερε να καταρρίψει ένα ρεκόρ...

Με μία γρήγορη ματιά στον προσωπικό λογαριασμό της Ζαρντίμ στο Instagram, μπορεί κάποιος εύκολα να διαπιστώσει ότι το ζευγάρι Ρούμπεν Βέζο-Φλάβιο Ζαρντίμ έχει ξαναέρθει στη χώρα μας το καλοκαίρι που μας πέρασε και απ' ότι φαίνεται «έχει λατρέψει» την ομορφιά των νησιών μας και πιο συγκεκριμένα της Μυκόνου.