Έξαλλος ο προπονητής της Φερεντσβάρος: Τσαντίστηκε με τους οπερατέρ και «αρπάχτηκε» με ερώτηση δημοσιογράφου (vid)

Ο Στάνκοβιτς

i

© Intime

Έξαλλος ο προπονητής της Φερεντσβάρος: Τσαντίστηκε με τους οπερατέρ και «αρπάχτηκε» με ερώτηση δημοσιογράφου (vid)

Τζιοβάνι Ζάκαρη 23:21 - 15.02.2024 / Ανανεώθηκε: 23:45 - 15.02.2024

Καθόλου ψύχραιμα δεν πήρε ο Ντεγιάν Στάνκοβιτς την ήττα της Φερεντσβάρος από τον Ολυμπιακό, κάτι που αποτυπώθηκε στη συνέντευξη Τύπου μετά το ματς.

Ο Ολυμπιακός επικράτησε στο κατάμεστο «Γ. Καραϊσκάκης» της Φερεντσβάρος, κάνοντας ένα σημαντικό βήμα εν όψει ρεβάνς του αγώνα για το Europa Conference League. Μοναδικός σκόρερ του αγώνα ο Αγιούμπ Ελ Κααμπί, ο οποίος και έφερε ένα ευτυχισμένο βράδυ στους φίλους των Πειραιωτών. 

Στην αντίπερα όχθη, η ήττα έφερε εκνευρισμό και αυτός αποτυπώθηκε στον προπονητή των Ούγγρων, Ντεγιάν Στάνκοβιτς. Αναλυτικά, ο τεχνικό φάνηκε αρκετά εκνευρισμένος μετά το αποτέλεσμα, με αποτέλεσμα να ξεσπάσει στη συνέντευξη Τύπου. 

Σε πρώτο χρόνο, οι οπερατέρ ζήτησαν από τον τεχνικό να αλλάξει θέση προκειμένου να είναι καλό το πλάνο. Εκείνος όμως απάντησε σε τσαντισμένο ύφος «όχι» και τελικά θέση άλλαξε ο μεταφραστής του. 

Από εκεί και πέρα, ακολούθησε η διαμάχη με δημοσιογράφο, ο οποίος του έκανε ερώτηση για τον Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ. Ο Στάνκοβιτς με αφορμή το ερώτημα για το παρελθόν του Ισπανού τεχνικού υποστήριξε πως αυτή δεν είναι ερώτηση αλλά άποψη. 

Εντούτοις, ο ρεπόρτερ ζήτησε από τον μεταφραστή να μεταφραστεί κανονικά όλη η ερώτηση και όχι ένα κομμάτι της. Αυτό τελικά συνέβη και ο Στάνκοβιτς μίλησε για τον Μεντιλίμπαρ με τα καλύτερα λόγια. 

Δείτε το βίντεο. Στην αρχή φαίνεται η άρνηση του Στάνκοβιτς να αλλάξει θέση, ενώ στο 10:32 αρχίζει η ένταση: