Ενδιαφέρον της Ροζάριο Σεντράλ για Ντι Μαρία

Άνχελ Ντι Μαρία

i

©Intime

Ενδιαφέρον της Ροζάριο Σεντράλ για Ντι Μαρία

Sportal newsroom 10:31 - 07.01.2023

Όπως δήλωσε ο Ανχελ Ρουσό, προπονητής της Ροζάριο Σεντράλ, η ομάδα από την Αργεντινή έχει έρθει σε επαφή με τον Ντι Μαρία, προκειμένου να επιστρέψει στην ομάδα της πόλης του.

Ο προπονητής της Ροζάριο Σεντράλ, Ανχέλ Ρουσό, σε συνέντευξή του παραδέχτηκε ότι υπάρχουν επαφές με τον Ανχέλ Ντι Μαρία για την απόκτησή του. Ο Αργεντινός μεσοεπιθετικός υπέγραψε το καλοκαίρι στη Γιουβέντους ως ελέυθερος, ερχόμενος από τη Παρί Σεν Ζερμέν.

«Ναι είμαστε σε επικοινωνία με τον Ντι Μαρία. Αν έρθει θα πρέπει να φτιάξουμε μία ανταγωνιστική ομάδα γι' αυτόν. Υπάρχει περίπτωση να επιστρέψει. Χρειάζεται να βελτιωθούμε εσωτερικά. Με έναν Παγκόσμιο πρωταθλητή, χρειάζεσαι ένα πιο ανταγωνιστικό πρωτάθλημα», ήταν τα λόγια του προπονητή της Ροζάριο.

Στην αρχή ξεκίνησε καλά στην «μεγάλη κυρία», αλλά οι συχνοί τραυματισμοί του, τον άφησαν πίσω και δεν μπόρεσε ση συνέχεια να βρει ρυθμό. Στόχος του προπονητή της Γιουβέντους, Μασιμιλιάνο Αλέγκρι, είναι να τον κρατήσει στο Τορίνο, αλλά ο ίδιος δεν θα έλεγε όχι σε μία πιθανή επιστροφή στην ομάδα της πατρίδας του. 

Ο 34χρονος πλέον Ντι Μαρία τη φετινή σεζόν μετράει μόλις δέκα συμμετοχές σε όλες τις διοργανώσεις, ένα γκολ και τέσσερις ασίστ, επιβεβαιώνοντας τη κακή του αγωνιστική κατάσταση. Παρόλα αυτά στο Παγκόσμιο Κύπελλο με την Αργεντινή είχε εξαιρετική παρουσία, αφού στο τελικό μάλιστα είχε σκοράρει το δεύτερο τέρμα της «αλμπισελέστε».

Υπενθυμίζεται ότι ο Ντι Μαρία είχε ξεκινήσει την επαγγελματική του καριέρα από τη Ροζάριο, πριν πάρει μεταγραφή για τη Μπενφίκα το καλοκαίρι του 2007.