«Λύτρωση» στο 90+1 για Γιουβέντους, επέστρεψε στις νίκες η Ρόμα (vids)
i

© Twitter

«Λύτρωση» στο 90+1 για Γιουβέντους, επέστρεψε στις νίκες η Ρόμα (vids)

Sportal newsroom 23:47 - 04.01.2023 / Ανανεώθηκε: 00:26 - 05.01.2023

Με αρκετά γκολ και πολλές ισοπαλίες ολοκληρώθηκε η σημερινή αγωνιστική της Serie A, η οποία περιλάμβανε ουκ ολίγα παιχνίδια στο πρόγραμμα της.

Αρκετές ήταν οι ισοπαλίες στην σημερινή αγωνιστική δράση της Serie A, με το ματς που ξεχώρισε από το πρόγραμμα να είναι αυτό ανάμεσα σε Ίντερ και Νάπολι. Πέραν τούτου δεν έλειψαν και οι εκπλήξεις, καθώς αρκετά ματς έληξαν με βαθμολογικές απώλειες από τα φαβορί.

Η αρχή έγινε στον αγώνα ανάμεσα σε Σπέτσια και Αταλάντα, με τις δύο ομάδες να βλέπουν τον δείκτη του σκορ στο τελικό σφύριγμα να γράφει 2-2. Σε χειρότερη μοίρα βρέθηκε η Λάτσιο, η οποία είδε την Λέτσε να την κερδίζει στην έδρα της με 2-1.

Η Τορίνο πέταξε μεγάλη ευκαιρία να σκαρφαλώσει στον πίνακα της βαθμολογίας, έπειτα από την ισοπαλία που είχε με την ουραγό Βερόνα (1-1). Ακολούθησε η Φιορεντίνα η οποία σε ένα ακόμα ματς δεν κατόρθωσε να κερδίσει φέρνοντας ισοπαλία με την Μόντσα (1-1), παρά το γεγονός πως προηγήθηκε στο παιχνίδι.

Αντίθετα με όλες τις υπόλοιπες η Ρόμα κατάφερε να χαμογελάσει ξανά, αφού επέστρεψε στις νίκες μετά το 1-0 κόντρα στη Μπολόνια. Το ίδιο έκανε και η Γιουβέντους, η οποία χρειάστηκε να φτάσει στις καθυστερήσεις, εναντίον της Κρεμονέζε, προκειμένου να πάρει την πολυπόθητη νίκη (1-0). 

Τέλος, η Έμπολι έδωσε συνέχεια στο αρνητικό σερί της Ουντινέζε, παίρνοντας μία πολύ σημαντική βαθμολογικά ισοπαλία κόντρα σε έναν πολύ δυσκολότερο αντίπαλο.