Ενημερώνει την UEFA για όσα έγιναν στη συνάντηση των «6» ο Μπαλτάκος!

Τάκης Μπαλτάκος

i

© Intime

Ενημερώνει την UEFA για όσα έγιναν στη συνάντηση των «6» ο Μπαλτάκος!

Sportal newsroom 12:57 - 28.03.2023 / Ανανεώθηκε: 12:57 - 28.03.2023

Ο πρόεδρος της ΕΠΟ, Τάκης Μπαλτάκος, θα έχει συνάντηση με αξιωματούχους της UEFA για όσα έγιναν στη συνάντηση του Top-6, αλλά και για άλλα σημαντικά θέματα.

Συνάντηση με αξιωματούχους της UEFA θα έχει την Τρίτη (28/3) ο πρόεδρος της ΕΠΟ, Τάκης Μπαλτάκος και ο Εκτελεστικός Διευθυντής, Ιάκωβος Φιλιππούσης, με το ραντεβού τους να είναι προγραμματισμένο εδώ και καιρό για διάφορα θέματα που αφορούν το ελληνικό ποδόσφαιρο.

Ένα από τα θέματα που θα πέσουν στο τραπέζι θα είναι τα όσα συνέβησαν στη συνάντηση με εκπροσώπους του Top-6 τη Δευτέρα (27/3) στα γραφεία της Ομοσπονδίας, ενώ οι δύο άνδρες της ΕΠΟ θα αναφερθούν, μεταξύ άλλων και στο επεισόδιο που είχε στο τέλος ο Τάκης Μπαλτάκος με τον αντιπρόεδρο της ΠΑΕ Ολυμπιακός, Κώστα Καραπαπά, ο οποίος του πέταξε μια φούστα στο πρόσωπο.

Επιπλέον, θα συζητηθεί το ζήτημα της διαιτησίας, το οποία ήταν και η αιτία που έγινε η συνάντηση μεταξύ των «6» στο Γουδί, αλλά και η πιθανότητα διοικούσας επιτροπής από τις διεθνείς συνομοσπονδίες, κάτι το οποίο έχει τεθεί επί τάπητος και σε συνάντηση με τη FIFA.