«Ένα τρελοκομείο στην Ελλάδα»: Αφιέρωμα κροατικής ιστοσελίδας στη Super League και τη «μάχη» του τίτλου

Ελ Αραμπί και Βίντα

i

© ΙΝΤΙΜΕ

«Ένα τρελοκομείο στην Ελλάδα»: Αφιέρωμα κροατικής ιστοσελίδας στη Super League και τη «μάχη» του τίτλου

Τζιοβάνι Ζάκαρη 22:33 - 27.03.2023 / Ανανεώθηκε: 23:39 - 27.03.2023

Με αναφορά στη συνάντηση των παραγόντων, στους ξένους διαιτητές και στην κούρσα της κορυφής, η κροατική ιστοσελίδα «Index» έκανε εκτενές αφιέρωμα στο φετινό πρωτάθλημα της Super League.

H φετινή Super League αποτελεί μία από τις συναρπαστικότερες των τελευταίων ετών, αφού τέσσερις ομάδες βρίσκονται στο κυνήγι του τίτλου. Ολυμπιακός, Παναθηναϊκός, ΑΕΚ και ΠΑΟΚ διεκδικούν από κοινού το πρωτάθλημα, αφού και οι τέσσερις ομάδες συγκεντρώνουν αρκετές πιθανότητες για κατάκτηση της κορυφής. Όλα, πλέον, θα κριθούν στο μίνι πρωτάθλημα, το οποίο με το «καλημέρα» πήρε φωτιά.

Οι ελίτ διαιτητές, τα αίματα, η καταγγελία - Το χρονικό της τετράωρης συνάντησης που είχε πολλές εντάσεις
STOIXIMAN SUPER LEAGUE

18:28 - 27.03.2023

Οι ελίτ διαιτητές, τα αίματα, η καταγγελία - Το χρονικό της τετράωρης συνάντησης που είχε πολλές εντάσεις

Οι μεγαλομέτοχοι Ολυμπιακού, Παναθηναϊκού, ΑΕΚ, ΠΑΟΚ, Βόλου και ο Άρης απαίτησαν από Μπένετ και Μπαλτάκο καλύτερους διαιτητές, αλλά η ατμόσφαιρα εξακολουθεί να μυρίζει μπαρούτι. Όσα ειπώθηκαν στη συνάντηση από Μαρινάκη, Αλαφούζο, Μελισσανίδη και Σαββίδη.

Όπως είναι λογικό, με τα πάντα να βρίσκονται σε «τεντωμένο σχοινί» αναπόφευκτο ήταν να υπάρξουν προβλήματα, τα οποία προέκυψαν κυρίως από τα διαιτητικά προβλήματα στους αγώνες της πρώτης αγωνιστικής των playoffs. Όλα αυτά που συμβαίνουν, λοιπόν, τις τελευταίες μέρες στο πρωτάθλημα της χώρας μας δεν έμεινε μόνο εντός συνόρων, αφού η «Index» αποφάσισε να ασχοληθεί με τον... θαυμαστό χώρο του ελληνικού ποδοσφαίρου, κάνοντας ένα εκτενές αφιέρωμα. 

Πιο αναλυτικά, το κροατικό ΜΜΕ, στάθηκε στα όσα συνέβησαν μετά την πρώτη αγωνιστική των playoffs και τα διαιτητικά λάθη, τη συνάντηση που είχαν οι παράγοντες των ομάδων, καθώς και την κούρσα στη μάχη της κορυφής. Μάλιστα, ο τίτλος που έδωσε στο άρθρο της η ιστοσελίδα ήταν: «Ένα φρενοκομείο στην Ελλάδα. Τέσσερις "γίγαντες" στη μάχη για τον τίτλο».

Η επιστροφή στη δράση, μετά το διάλειμμα των εθνικών ομάδων, συμπεριλαμβανομένης και της δικής μας, ξεκινάει με τις αναμετρήσεις Παναθηναϊκός - Βόλος, Ολυμπιακός - Άρης και ΠΑΟΚ - ΑΕΚ. Αυτή η αγωνιστική - όπως και εκείνες που έπονται - είναι αρκετά κρίσιμη, με την Ένωση για παράδειγμα να μπορεί να βρεθεί από πρώτη έως και τέταρτη μέσα σε ένα μόλις ματς.

Tags: