ΠΣΑΤ: «Να διευκρινίσει ο Μαρινάκης ποιους εννοούσε με το επονείδιστο σχόλιό του»

Βαγγέλης Μαρινάκης

i

©intime

ΠΣΑΤ: «Να διευκρινίσει ο Μαρινάκης ποιους εννοούσε με το επονείδιστο σχόλιό του»

Sportal newsroom 20:54 - 27.03.2023 / Ανανεώθηκε: 20:56 - 27.03.2023

Ο ΠΣΑΤ μέσω μιας ανακοίνωσής της ζήτησε από τον πρόεδρο του Ολυμπιακού, Βαγγέλη Μαρινάκη, να ζητήσει εξηγήσεις για το σχόλιο που έκανε πριν από τη συνάντηση των ομάδων με τον Μπένετ και τον Παναγιώτη Μπαλτάκο.

Ο ΠΣΑΤ μέσω μιας ανακοίνωσής του ζήτησε εξηγήσεις από τον πρόεδρο του Ολυμπιακού, Βαγγέλη Μαρινάκη, για το σχόλιό του πριν από τη συνάντηση των ομάδων που αγωνίζονται στα playoffs με τον Στιβ Μπένετ και τον Παναγιώτη Μπαλτάκο. Υπενθυμίζεται ότι ο ισχυρός άνδρας των «ερυθρολεύκων» κατά την άφιξή του στη συνάντηση είπε στους δημοσιογράφους που βρίσκονταν εκεί: «Όλα τα σκ@τ@ μαζεμένα».

Η ανακοίνωση: 

«Ο Πανελλήνιος Σύνδεσμος Αθλητικού Τύπου (ΠΣΑΤ) καλεί τον Βαγγέλη Μαρινάκη να διευκρινίσει σε ποιους αναφερόταν το επονείδιστο σχόλιό του, κατά την είσοδό του στα γραφεία της ΕΠΟ τη Δευτέρα (27/3), για τη συνάντηση των εκπροσώπων των έξι ομάδων που μετέχουν στα πλέι οφ της Super League με τον αρχιδιαιτητή Στιβ Μπένετ και τον πρόεδρο της Ομοσπονδίας, Τάκη Μπαλτάκο.

Το βίντεο, στο οποίο και φαίνεται και ακούγεται ο Βαγγέλης Μαρινάκης, κατευθυνόμενος προς την είσοδο των γραφείων της ΕΠΟ, να ξεστομίζει μία απαράδεκτη φράση, μπροστά στους εκπροσώπους του Τύπου, αναρτήθηκε στην πλειονότητα των αθλητικών ιστοσελίδων, με τίτλο «Μαρινάκης σε δημοσιογράφους», λίγη ώρα αφού είχε εισέλθει στην ΕΠΟ ο πρόεδρος της Super League και του Ολυμπιακού.

Μελισσανίδης: «Ρίχνουν ή προσπαθούν να ρίξουν τη Μάτα Χάρι δίπλα σ’ όλους τους αρχιδιαιτητές»
STOIXIMAN SUPER LEAGUE

17:33 - 27.03.2023

Μελισσανίδης: «Ρίχνουν ή προσπαθούν να ρίξουν τη Μάτα Χάρι δίπλα σ’ όλους τους αρχιδιαιτητές»

Με ατάκα περί... Μάτα Χάρι απάντησε ο Μελισσανίδης στην αναφορά περί Κλάτενμπεργκ στην συνάντηση, ενώ στην ΑΕΚ τονίζουν πως φάνηκε στην πράξη πως ο Ολυμπιακός ήταν αυτός που δεν ήθελε αποτέλεσμα στην συνάντηση

Καθώς εκπροσωπεί όχι μόνον έναν από τους μεγαλύτερους αθλητικούς συλλόγους της Ελλάδας ως ιδιοκτήτης και πρόεδρός του, αλλά διατελεί και πρόεδρος ενός κορυφαίου θεσμικού αθλητικού φορέα, του Συνεταιρισμού του επαγγελματικού πρωταθλήματος ποδοσφαίρου (Super League), το Διοικητικό Συμβούλιο του ΠΣΑΤ ευελπιστεί πως ο Βαγγέλης Μαρινάκης δεν θα υπέπιπτε σε ένα τόσο σοβαρό παράπτωμα, αυτό της προσβολής της τιμής και της αξιοπρέπειας των παριστάμενων δημοσιογράφων, αλλά και της ασέβειας προς το καθήκον της ενημέρωσης των πολιτών που επιτελούν στο σύνολό τους.

Επιφυλασσόμαστε για νέα τοποθέτηση, μετά τη διευκρίνιση από πλευράς Βαγγέλη Μαρινάκη.

Το Δ.Σ του ΠΣΑΤ».