Έντεγκααρντ: «Η "αυτοκτονία" της Άρσεναλ είναι κάτι που θα με πονάει για το υπόλοιπο της ζωής μου»

Μάρτιν Έντεγκααρντ

i

©PrtScr youtube

Έντεγκααρντ: «Η "αυτοκτονία" της Άρσεναλ είναι κάτι που θα με πονάει για το υπόλοιπο της ζωής μου»

Κώστας Τσιακλής 12:10 - 25.06.2023

Ο αρχηγός της Άρσεναλ, Μάρτιν Έντεγκααρντ, αποκάλυψε πως η "αυτοκτονία" των «κανονιέρηδων» τη φετινή σεζόν θα είναι κάτι που θα τον ενοχλεί και θα τον πονάει για το υπόλοιπο της ζωής του.

Ο αρχηγός της Άρσεναλ, Μάρτιν Έντεγκααρντ, δήλωσε πως η «αυτοκτονία» και η απώλεια του πρωταθλήματος των «κανονιέρηδων» θα τον πονάει για το υπόλοιπο της ζωής του.

Η Άρσεναλ εξέπληξε πολλούς με τη φετινή της πορεία στην Premier League αφού λίγοι περίμεναν πως θα διεκδικούσε το πρωτάθλημα. Οι «κανονιέρηδες» βρέθηκαν στην κορυφή της βαθμολογίας για σχεδόν 250 ημέρες ωστόσο τελικά δεν κατάφεραν να πάρουν το πρωτάθλημα αφού υπέπεσαν σε πολλές απώλειες στα τελευταία στάδια του.

Συγκεκριμένα τον Απρίλιο η ομάδα του Μικέλ Αρτέτα είχε φέρει τρεις ισοπαλίες με Λίβερπουλ, Γουέστ Χαμ (προηγήθηκε και στα δύο με 2-0) και Σαουθάμπτον ενώ ηττήθηκε με 4-1 από τη μετέπειτα πρωταθλήτρια, Μάντσεστερ Σίτι. Το τελειωτικό χτύπημα ήρθε το Μάιο με τις ήττες από Μπράιτον και Νότιγχαμ Φόρεστ.

Ο αρχηγός της Άρσεναλ, Μάρτιν Έντεγκααρντ, μίλησε για αυτό το άδοξο φινάλε στη σεζόν και είπε μεταξύ άλλων πως αυτή η «αυτοκτονία» θα τον πονάει για το υπόλοιπο της ζωής του.

Αναλυτικά όσα είπε ο Έντεγκααρντ για την απώλεια του πρωταθλήματος για την Άρσεναλ: «Είναι δύσκολο, υπάρχουν πολλά πράγματα που μπαίνουν στο παιχνίδι, φυσικά. Ανταγωνιστήκαμε την ομάδα που τα έχει κερδίσει όλα, ήταν σφιχτή ακόμη και στο τέλος, ειδικά στα τρία παιχνίδια [που έφερε ισοπαλία η Άρσεναλ], χάσαμε έδαφος.

Υπάρχουν τόσα πολλά πράγματα που μπορούν να επηρεάσουν τη σεζόν, ήμασταν κοντά και πρέπει να χρησιμοποιήσουμε την απογοήτευση για να πάμε πιο κοντά. Νομίζω ότι αυτό θα με ενοχλεί για το υπόλοιπο της ζωής μου. Ήμασταν πολύ κοντά, σχεδόν κατάφερα να πραγματοποιήσω το όνειρό μου, νομίζω ότι θα είναι επίπονο για το υπόλοιπο της ζωής μου αλλά πρέπει να προσπαθήσουμε ξανά του χρόνου.

Αυτή ήταν μια καλή σεζόν για μένα, είχα καλή απόδοση και σκόραρα αρκετά γκολ. Ήμουν πιο σημαντικός για την ομάδα, ήταν καλό, αλλά φυσικά ένα δύσκολο τέλος της σεζόν που εξακολουθεί να πονάει. Οπότε έχω ανάμεικτα συναισθήματα».