Πού είναι και τι κάνει σήμερα ο Εντέν Αζάρ - Ο αδερφός του μίλησε και εξήγησε την κατάστασή του

Εντέν Αζάρ

i

©Intime

Πού είναι και τι κάνει σήμερα ο Εντέν Αζάρ - Ο αδερφός του μίλησε και εξήγησε την κατάστασή του

Κώστας Τσιακλής 15:13 - 08.10.2023 / Ανανεώθηκε: 15:20 - 08.10.2023

Ο αδελφός του Εντέν Αζάρ, Κίλιαν , αποκάλυψε τι κάνει ο 32χρονος άσος αυτό το διάστημα που παραμένει ελεύθερος.

Ο Εντέν Αζάρ έμεινε ελεύθερος από τη Ρεάλ Μαδρίτης αυτό το καλοκαίρι και για την ώρα παραμένει άγνωστο το τι θα γίνει με την καριέρα του. Ο αδερφός του, Κιλιάν Αζάρ, μίλησε για αυτόν και αποκάλυψε το τι κάνει αυτή τη στιγμή ο Βέλγος.

Ο Αζάρ μάγεψε με την παρουσία του στην Τσέλσι και την Εθνική Βελγίου όμως η καριέρα του πήρε την κατηφόρα όταν πήρε την απόφαση να συνεχίσει στη Ρεάλ Μαδρίτης τον Ιούλιο του 2019. Ενδεικτικό είναι ότι στην τετραετία που ήταν μέλος των Μαδριλένων σημείωσε μόλις επτά γκολ και 12 ασίστ σε 76 συμμετοχές σε όλες τις διοργανώσεις. Αυτός ο απολογισμός μαζί με τους πολλούς τραυματισμούς του οδήγησαν τη Ρεάλ να τον αποδεσμεύσει.

Για την ώρα ο Αζάρ δεν έχει βρει ακόμα τη νέα του ομάδα και τα σενάρια για απόσυρση δίνουν και παίρνουν. Ο αδερφός του, Κιλιάν Αζάρ που αγωνίζεται στη βελγική Μόλενμπεκ ήρθε να δώσει φως στην υπόθεση και αποκάλυψε τι κάνει ο Εντέν αυτό το διάστημα. Συγκεκριμένα ανέφερε τα εξής: 

«Αυτή τη στιγμή δεν παίζει, αλλά δεν ξέρω αν έχει τελειώσει η καριέρα του... Αν πάρει οριστική απόφαση, θα είναι στο χέρι του να το πει. Ο Έντεν είναι τώρα στη Μαδρίτη, γιατί τα παιδιά του πηγαίνουν σχολείο εκεί και το αποφάσισε, να είναι ήρεμος προς το παρόν. Μιλάμε συνέχεια και ξέρω τι κάνει κάθε μέρα, απλά προσπαθεί να απολαύσει τη ζωή.

Λατρεύει το ποδόσφαιρο, ήταν πάντα το μεγαλύτερο πάθος του και γι' αυτό έδωσε τα πάντα σε κάθε ομάδα που έπαιζε. Έκανε ό,τι μπορούσε και κέρδισε τρόπαια σε όλους τους συλλόγους στους οποίους αγωνίστηκε, συμπεριλαμβανομένης της Ρεάλ Μαδρίτης. Αν ήμουν στη θέση του, θα σταματούσα να το κάνω αμέσως, θα αποχαιρετούσα το ποδόσφαιρο... Μετά από μια μακρά καριέρα σαν τη δική του, νομίζω ότι ο Έντεν αξίζει να περνά χρόνο με την οικογένειά του».