Ο σωματοφύλακας της χρονιάς! Άρπαξε νεαρό που «μπούκαρε» στο γήπεδο και τον πήγε στον Μέσι για σέλφι (vid)
i

©PrtScr

Ο σωματοφύλακας της χρονιάς! Άρπαξε νεαρό που «μπούκαρε» στο γήπεδο και τον πήγε στον Μέσι για σέλφι (vid)

Κώστας Τσιακλής 12:53 - 08.10.2023 / Ανανεώθηκε: 13:02 - 08.10.2023

Ο σωματοφύλακας του Λιονέλ Μέσι έκανε την πράξη της χρονιάς μετά το τέλος του αγώνα της Ίντερ Μαϊάμι με τη Σινσινάτι.

Μια απίθανη στιγμή έλαβε χώρα μετά το ματς της Ίντερ Μαϊάμι με τη Σινσινάτι. Ένας μικρός θαυμαστής του Λιονέλ Μέσι «μπούκαρε» στο γήπεδο, ο σωματοφύλακας  του Αργεντινού τον άρπαξε όμως τελικά τον άφησε να βγάλει την πολυπόθητη σέλφι με το είδωλο του.

Η Ίντερ Μαϊάμι λοιπόν υποδέχθηκε τη Σινσινάτι για το πρωτάθλημα του MLS. Ο Λιονέλ Μέσι επέστρεψε στην αγωνιστική δράση μετά τον τραυματισμό του ωστόσο αυτό δεν ήταν αρκετό για να αποτρέψει την ήττα για τους γηπεδούχους (0-1). Αυτό το αποτέλεσμα σήμανε και τον μαθηματικό αποκλεισμό της Ίντερ Μαϊάμι, η οποία πλέον δεν μπορεί να προκριθεί στα playoffs και έτσι ο Μέσι θα μείνει μακριά από τα γήπεδα για τέσσερις μήνες (αν και εφόσον παραμείνει στην ομάδα).

Ο Μέσι μπορεί να μην θέλει να θυμάται τη συγκεκριμένη μέρα όμως ένας μικρός θαυμαστής του θα τη θυμάται για πάντα. Ο μικρός λοιπόν «μπούκαρε» στο γήπεδο μετά το τέλος του αγώνα και κατευθύνθηκε προς το μέρος του Αργεντινού σούπερ σταρ. Για κακή του... ή μάλλον για καλή του τύχη έπεσε πάνω στον σωματοφύλακα του άσου της Ίντερ Μαϊάμι, Γιασίν Τσουέκο, που τον άρπαξε αμέσως. Τελικά όμως αυτός τον πήγε στον Μέσι και έτσι ο πιτσιρικάς έβγαλε την πολυπόθητη σέλφι. Μάλιστα ο νεαρός απέσπασε και την υπογραφή του Μέσι. Δείτε το χαρακτηριστικό στιγμιότυπο: