Έντονη αντίδραση Ατρόμητου για την εκδήλωση του ΚΚΕ προς τιμήν του: «Κανένα δικαίωμα να χρησιμοποιείται το όνομά μας για πολιτικά συμφέροντα»

Έντονη αντίδραση Ατρόμητου για την εκδήλωση του ΚΚΕ προς τιμήν του: «Κανένα δικαίωμα να χρησιμοποιείται το όνομά μας για πολιτικά συμφέροντα»

Τζιοβάνι Ζάκαρη 16:33 - 21.04.2023 / Ανανεώθηκε: 18:01 - 21.04.2023

Με αφορμή την εκδήλωση της Κ.Ο. Περιστερίου του ΚΚΕ, o Aτρόμητος υποστήριξε πως ουδέποτε έδωσε τη συγκατάθεση του για τον εορτασμό των 100 χρόνων της ομάδας.

Η Κ.Ο. Περιστερίου του ΚΚΕ οργάνωσε εκδήλωση με αφορμή τα 100 χρόνια από την ίδρυση του Ατρόμητου, όμως όπως όλα δείχνουν το έκανε δίχως συγκατάθεση από το κλαμπ των δυτικών προαστίων.

 Με ανακοίνωση της η ομάδα υποστήριξε πως ουδέποτε έδωσε την άδεια της για να πραγματοποιηθεί ο εν λόγω εορτασμός, ενώ παράλληλα τόνισε πως δεν επιτρέπει σε κανέναν να χρησιμοποιεί το όνομα του συλλόγου για πολιτικά παιχνίδια και συμφέροντα.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του Ατρόμητου:

«Με μεγάλη έκπληξη διαβάσαμε –γιατί ουδέποτε ενημερωθήκαμε σε θεσμικό επίπεδο για το παραμικρό- για την πραγματοποίηση εκδήλωσης από συγκεκριμένο πολιτικό κόμμα με αφορμή τη συμπλήρωση 100 χρόνων του Ατρόμητου.

Μάλιστα, η ανακοίνωση συνοδεύεται από το σήμα της ομάδας μας, προκαλώντας εύλογα τους συνειρμούς στο κοινό ότι ο Ατρόμητος είναι συμμέτοχος της εν λόγω εκδήλωσης ώστε να τιμηθεί η ιστορική χρονιά για το Αστέρι μας.

Με αφορμή το γεγονός αυτό και σε συνδυασμό ότι η χώρα μας βρίσκεται και επίσημα σε προεκλογική περίοδο, η ΠΑΕ Ατρόμητος ξεκαθαρίζει ότι ουδέποτε ενεπλάκη με οποιονδήποτε τρόπο στην οργάνωση της συγκεκριμένης εκδήλωσης, ούτε σε οποιαδήποτε άλλη στο παρελθόν, ούτε φυσικά σκοπεύει να πράξει ποτέ κάτι τέτοιο, αφού δεν δικαιούται κανένας να χρησιμοποιεί το όνομα του Ατρόμητου για πολιτικά παιχνίδια και συμφέροντα, ανεξαρτήτως κομμάτων.

Στο πλαίσιο αυτό ξεκαθαρίζουμε σε κάθε τόνο ότι το σήμα της ομάδας μας απαγορεύεται να χρησιμοποιείται για τέτοιους σκοπούς, πόσω μάλλον όταν αυτό συμβαίνει χωρίς τη συγκατάθεση είτε του Ερασιτέχνη, είτε της ΠΑΕ Ατρόμητος».

Tags: