Κανονικά με τον κόσμο του στον Βόλο ο Παναθηναϊκός - Ετοιμάζεται δυναμική παρουσία

Κανονικά με τον κόσμο του στον Βόλο ο Παναθηναϊκός - Ετοιμάζεται δυναμική παρουσία

Μπάμπης Τσιμπίδας 10:59 - 21.04.2023 / Ανανεώθηκε: 11:03 - 21.04.2023

Τη Δευτέρα θα γνωστοποιηθούν λεπτομέρειες για την προπώληση των εισιτηρίων της αναμέτρησης ανάμεσα στον Παναθηναϊκό και στον ΝΠΣ Βόλο. Δυναμικό «παρών» από τον κόσμο του Τριφυλλιού.

Την Τετάρτη ο Παναθηναϊκός θα αντιμετωπίσει τον ΝΠΣ Βόλο και το Πανθεσσαλικό Στάδιο αναμένεται να γεμίσει με οπαδούς οι οποίοι θέλουν να αποθεώσουν τους παίκτες του Ιβάν Γιοβάνοβιτς.

Το Sportal έγραψε από την Τετάρτη ότι η γηπεδούχος ΠΑΕ θα παραχωρήσει εισιτήρια στον κόσμο του Τριφυλλιού, παρά την αρνητική εισήγηση της Αστυνομικής Διεύθυνσης Μαγνησίας. Η οποία ζήτησε να μην ανοίξουν καθόλου θύρες για εκδρομείς από άλλες πόλεις.

Άλλωστε, το Υφυπουργείο Αθλητισμού απέρριψε το αίτημα της Αστυνομίας και επέτρεψε την μεμονωμένη μετακίνηση των οπαδών του Παναθηναϊκού. Κάτι που σημαίνει πως στις εξέδρες θα βρεθούν οι φίλοι του Τριφυλλιού.

Στο Διαδίκτυο αναρτήθηκε το τυπικό έγγραφο που εκδίδεται κάθε φορά από την αρμόδια υπηρεσία του Υφυπουργείο, στην οποία αναφέρεται πως απαγορεύεται η οργανωμένη μετακίνηση. Πρόκειται για την τυπική διατύπωση ενός υπηρεσιακού εγγράφου, που δεν αλλάζει κάτι στην ουσία παρά την παρανόηση που προκλήθηκε διαδικτυακά.

Ο Παναθηναϊκός την επόμενη Τετάρτη θα έχει τη συμπαράσταση των οπαδών του, όπως την είχε τον προηγούμενο Νοέμβριο. Περισσότερες λεπτομέρειες για τα εισιτήρια θα γνωστοποιηθούν τη Δευτέρα.