Παναθηναϊκός: Ο Γιοβάνοβιτς προετοιμάζεται για το... σκάκι με τον Λουτσέσκου

Ιβάν Γιοβάνοβιτς / Intime

i

Ιβάν Γιοβάνοβιτς / Intime

Παναθηναϊκός: Ο Γιοβάνοβιτς προετοιμάζεται για το... σκάκι με τον Λουτσέσκου

Μπάμπης Τσιμπίδας 16:40 - 20.04.2023 / Ανανεώθηκε: 08:28 - 23.04.2023

Στις ασκήσεις τακτικής αφιερώθηκε το μεγαλύτερο μέρος της προπόνησης της Πέμπτης, με τον Ιβάν Γιοβάνοβιτς να υπολογίζει σε όλα τα «όπλα» του.

Η αναμέτρηση της Τούμπας πλησιάζει και ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς εστιάζει όλο και περισσότερο στο σχέδιο του. Ο Σέρβος προπονητής δούλεψε με τους παίκτες του Παναθηναϊκού την Τετάρτη στο «Γεώργιος Καλαφάτης» σε παιχνίδια τακτικής.

Σε αυτές τις ασκήσεις αφιερώθηκε το μεγαλύτερο μέρος της προπόνησης, αφού ο Γιοβάνοβιτς θέλει οι «πράσινοι» να παρουσιαστούν πανέτοιμοι στη Θεσσαλονίκη.

Οι... παρτίδες σκάκι με τον Ραζβάν Λουτσέσκου είναι οι πιο δύσκολες για τον Γιοβάνοβιτς και έχουν αποδειχτεί οι πιο αμφίρροπες. Συνήθως κρίνονται στο όριο, ανεξαρτήτως της έδρας.

Ο Γιοβάνοβιτς θέλει να αποκομίσει το τακτικό πλεονέκτημα και προετοιμάζεται πολύ προσεκτικά για την αναμέτρηση του Παναθηναϊκού με τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα. 

Το ενθαρρυντικό για τον Γιοβάνοβιτς είναι πως δεν έχει καμία απουσία. Εκτός από τους μακροχρόνια απόντες Αϊτόρ, Γκάνεα και Τρουιγιέ, όλοι οι υπόλοιποι έχουν τεθεί στη διάθεση του Ιβάν. Ο οποίος μπορεί να παρατάξει την καλύτερη ενδεκάδα, αλλά και να έχει πάγκο.