Η γκολάρα του μεταγραφικού στόχου του Παναθηναϊκού Ουριέλ Αντούνα στο φιλικό ΗΠΑ - Μεξικό (vid)

Ο Ουριέλ Αντούνα.

Η γκολάρα του μεταγραφικού στόχου του Παναθηναϊκού Ουριέλ Αντούνα στο φιλικό ΗΠΑ - Μεξικό (vid)

Ο Ουριέλ Αντούνα, τον οποίο πλησίασε ο Παναθηναϊκός τον περασμένο Γενάρη, πέτυχε γκολ με το Μεξικό κόντρα στις ΗΠΑ

Ο Ουριέλ Αντούνα ήταν μεγάλος μεταγραφικός στόχος του Παναθηναϊκού τον περασμένο Γενάρη.

Το «τριφύλλι» πλησίασε στην απόκτηση του 26χρονου διεθνούς Μεξικανού εξτρέμ, ο οποίος ήταν παρών και στο Μουντιάλ του Κατάρ, αλλά οι απαιτήσεις της Κρουζ Αζούλ (είχε ποσοστό και η Τσίβας) κρίθηκαν υπερβολικές και παρά την επιθυμία του παίκτη να γίνει η μεταγραφή, εν τέλει αυτή ναυάγησε.

Ο Αντούνα την τρέχουσα σεζόν με την Κρουζ Αζούλ έχει 32 συμμετοχές, 6 γκολ και 3 ασίστ και παραμένει στέλεχος της εθνικής ομάδας του Μεξικού. Ήταν βασικός, μάλιστα, στο φιλικό ματς που έγινε στο «State Farm Stadium» στο Φοίνιξ της Αριζόνα με τις ΗΠΑ. Ο Αντούνα στο 55' κυνήγησε μία διεκδικήσιμη μπαλιά, έκλεψε τη μπάλα στη μεσαία γραμμή και με την ταχύτητά του έφυγε στο τετ α τετ με τον Τζόνσον και πλάσαρε ψύχραιμα για το 0-1, γνωρίζοντας την αποθέωση από χιλιάδες συμπατριώτες του που βρέθηκαν στις εξέδρες. Οι ΗΠΑ, πάντως, κατάφεραν να ισοφαρίσουν σε 1-1 που ήταν και το τελικό σκόρ με τον Τζίσους Φερέιρα στο 81'. 

Από τα πόδια του Αντούνα ξεκίνησαν και δύο σημαντικές ευκαιρίες του Μεξικού για το 0-2. Στην πρώτη (73') ο γκολκίπερ των ΗΠΑ απέκρουσε το σουτ και στη δεύτερη η μπάλα κατέληξε στο 81' στο δοκάρι και στην αντεπίθεση 17 δευτερόλεπτα αργότερα έγινε το 1-1 σε μία «τρελή» φάση!

Δείτε το γκολ του Αντούνα (με το νούμερο 7 στην πλάτη)