«Ο Παναθηναϊκός δεν ήταν η καλύτερη επιλογή για τον Αντούνα»

Ούριελ Αντούνα

i

Ούριελ Αντούνα

«Ο Παναθηναϊκός δεν ήταν η καλύτερη επιλογή για τον Αντούνα»

Μπάμπης Τσιμπίδας 17:50 - 08.04.2023 / Ανανεώθηκε: 17:52 - 08.04.2023

Ο τεχνικός διευθυντής της Κρουζ Αζούλ υποστήριξε ότι ο Ούριελ Αντούνα πρέπει να δοκιμάσει τις δυνάμεις του σε υψηλότερο επίπεδο στην Ευρώπη.

Ο Ούριελ Αντούνα απασχόλησε την επικαιρότητα του Τριφυλλιού για μεγάλο χρονικό διάστημα. Ο Μεξικανός εξτρέμ ήθελε πολύ να φορέσει τα πράσινα και πίεσε για τη μεταγραφή του, όμως η Κρουζ Αζούλ αξίωνε εξωπραγματικά χρήματα για να τον παραχωρήσει.

Εν τέλει, ο 26χρονος επιθετικός δεν εντάχτηκε στο δυναμικό του Παναθηναϊκού και διαπρέπει στο Μεξικό. Με το μυαλό του Αντούνα να παραμένει στη μετακόμιση στην Ευρώπη, όπως παραδέχτηκε ο τεχνικός διευθυντής της Κρουζ Αζούλ, Όσκαρ Πέρεζ.

Ο Πέρεζ μίλησε σε μεξικανικά μέσα ενημέρωσης για τον μακροπρόθεσμο σχεδιασμό του ρόστερ και τόνισε πως ο Παναθηναϊκός δεν ήταν η καλύτερη επιλογή για τον Αντούνα. Προσθέτοντας πως ο Μεξικανός εξτρέμ θα φέρει πιο μεγάλη προσφορά για το μέλλον του…

«Για την υπόθεση του Αντούνα, εγώ εκτιμώ πως δεν ήταν η κατάλληλη στιγμή για να φύγει. Πιστεύω ότι δεν συντρέχαν οι προϋποθέσεις, δεν ήταν οι σωστές περιστάσεις για να πάρει μεταγραφή στον Παναθηναϊκό. Δεν θα ήταν η καλύτερη επιλογή για εκείνον, στο τέλος δεν επιτεύχθηκε συμφωνία, έμεινε μαζί μας και θεωρώ ότι τα πηγαίνει πολύ καλά. 

Ξέρω ότι ο Αντούνα σκέφτεται την Ευρώπη, αλλά με την απόδοση που έχει, σίγουρα κάτι καλό θα του προκύψει. Θα έρθει μία σοβαρή προσφορά που θα τον καλύψει και θα προκύψουν οι ιδανικές συνθήκες για να φύγει, καλύτερες απ’ ότι ήταν τον Ιανουάριο» ήταν τα λόγια του Πέρεζ για τον Αντούνα.