Παναθηναϊκός: Με Μπρινιόλι και Κώτσιρα η αποστολή για Ολυμπιακό

Μπρινιόλι, Κώτσιρας / Intime

i

Μπρινιόλι, Κώτσιρας / Intime

Παναθηναϊκός: Με Μπρινιόλι και Κώτσιρα η αποστολή για Ολυμπιακό

Μπάμπης Τσιμπίδας 13:05 - 08.04.2023 / Ανανεώθηκε: 13:16 - 08.04.2023

O Γιάννης Κώτσιρας είναι έτοιμος για τον Ολυμπιακό, ενώ η συμμετοχή του Αλμπέρτο Μπρινιόλι θα οριστικοποιηθεί πριν τη σέντρα του ντέρμπι των αιωνίων αντιπάλων

Με πανστρατιά ολοκληρώθηκε σήμερα (8/4) η σύντομη προετοιμασία του Παναθηναϊκού για το κυριακάτικο (9/4) παιχνίδι με τον Ολυμπιακό στο «Απόστολος Νικολαΐδης». 

Οι δύο παίκτες οι οποίοι ταλαιπωρήθηκαν από θέματα υγείας, ο Αλμπέρτο Μπρινιόλι και ο Γιάννης Κώτσιρας συμπεριλήφθηκαν στην αποστολή που ανακοίνωσε ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς μετά τη σαββατιάτικη προπόνηση.

Ο Κώτσιρας προπονήθηκε για δεύτερη μέρα και είναι πανέτοιμος να αγωνιστεί στο ντέρμπι των αιωνίων αντιπάλων. Ο Μπρινιόλι πήρε μέρος στις ασκήσεις, αλλά επειδή η ένταση ήταν χαλαρή, όλα θα ξεκαθαρίσουν λίγες ώρες πριν από τη σέντρα.

Μετά το τέλος της προπόνησης ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς ανακοίνωσε τη λίστα με τα ονόματα που συμπεριλαμβάνονται στην αποστολή του αγώνα. Την επανδρώνουν 23 παίκτες, με τρίτο γκολκίπερ τον Ξενόπουλο για παν ενδεχόμενο με τον Μπρινιόλι.

Στη λίστα του Ιβάν συμπεριλάμβάνονται οι Μπρινιόλι, Λοντίγκιν, Ξενόπουλος, Βαγιαννίδης, Χουάνκαρ, Ρουμπέν, Σένκεφελντ, Πούχατς, Ιωαννίδης, Κλεϊνχέισλερ, Σπόραρ, Μπερνάρ, Σάντσες, Τσέριν, Μαντσίνι, Τσόκαϊ, Κουρμπέλης, Μάγκνουσον, Κώτσιρας, Σάρλια, Παλάσιος, Πούγγουρας, Βέρμπιτς.

Στα της προπόνησης, οι «πράσινοι» ξεκίνησαν με προθέρμανση, συνέχισαν με rondo και ασκήσεις κυκλοφορίας μπάλας και ολοκλήρωσαν με εξάσκηση στις στατικές φάσεις. Απών λόγω ίωσης ήταν ο Αργύρης Καμπετσής.