Ο Γιοβάνοβιτς πιστεύει στον Μπερνάρ αλλά ο Βραζιλιάνος δεν είναι έτοιμος για... πόλεμο

Μπερνάρ / Intime

i

Μπερνάρ / Intime

Ο Γιοβάνοβιτς πιστεύει στον Μπερνάρ αλλά ο Βραζιλιάνος δεν είναι έτοιμος για... πόλεμο

Μπάμπης Τσιμπίδας 19:10 - 07.04.2023 / Ανανεώθηκε: 19:13 - 07.04.2023

Η απόδοση της τριάδας του «άξονα» του Παναθηναϊκού στη νίκη επί του Άρη, αναμένεται να αφήσει τον Μπερνάρ στον πάγκο και στο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό.

Ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς χάρισε στους ποδοσφαιριστές του Παναθηναϊκού την προπόνηση της Πέμπτης, ως επιβράβευση για τη νίκη τους επί του Άρη στο «Κλεάνθης Βικελίδης». Πρακτικά, η προετοιμασία για το ντέρμπι των αιωνίων αντιπάλων θα αρχίσει σήμρεα (7/4) και θα διαρκέσει μόλις 48 ώρες.

Ωστόσο, επί του πεδίου, έτσι και αλλιώς, ο Γιοβάνοβιτς δεν θα δοκίμαζε τις περισσότερες σκέψεις του. Είναι μικρός ο χρόνος που μεσολαβεί ανάμεσα στο ματς με τον Άρη και στην αναμέτρηση με τον Ολυμπιακό στο «Απόστολος Νικολαΐδης».

Η λειτουργία του Παναθηναϊκού στον «άξονα» στη Θεσσαλονίκη φαίνεται πως παγιώνει και για το ντέρμπι τη χρησιμοποίηση τριών κεντρικών μέσων. Οι Άνταμ Τσέριν και Δημήτρης Κουρμπέλης θα πλαισιώσουν τον Ρούμπεν Πέρεθ στην τριάδα της μεσαίας γραμμής και θα προσπαθήσουν να κερδίσουν τον έλεγχο από τους «ερυθρόλευκους».

Αυτό σημαίνει πως ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς θα αφήσει ξανά στον πάγκο τον Μπερνάρ. Ο Βραζιλιάνος μεσοεπιθετικός διανύει περίοδο ντεφορμαρίσματος και δεν έχει βοηθήσει, όπως θα περίμενε ο Σέρβος προπονητής. Στο «Κλεάνθης Βικελίδης» μετά την είσοδο του δεν έκανε πολλά πράγματα ώστε να αντιστρέψει την κατάσταση.

Ο Αλαφούζος μίλησε με την UEFA για να έρθει elite διαιτητής στο ντέρμπι της Κυριακής
STOIXIMAN SUPER LEAGUE

15:07 - 07.04.2023

Ο Αλαφούζος μίλησε με την UEFA για να έρθει elite διαιτητής στο ντέρμπι της Κυριακής

Η ΕΠΟ και η ΚΕΔ που δεν μπορούσαν να βρουν elite διαιτητή ολόκληρες εβδομάδες, σε ένα απόγευμα έπεισαν τον Ισπανό Ντελ Θέρο Γκράντε να έρθει στο ντέρμπι των αιωνίων αντιπάλων. Το παράδοξο γεγονός και η αντίδραση του Αλαφούζου...

Φυσικά, ο Γιοβάνοβιτς δεν υποτιμά τον Μπερνάρ, ούτε τον θέτει εκτός πλάνων. Το αντίθετο, ο 60χρονος τεχνικός πιστεύει στην αξία του ποδοσφαιριστή του. Από την άλλη, ο Παναθηναϊκός έχει σκληρές μάχες μπροστά του και πρέπει να παίξουν αυτοί οι οποίοι είναι έτοιμοι για… πόλεμο.

Με τη σειρά του, ο Μπερνάρ δεν είναι εγωιστής και ανέκαθεν σέβεται τον προπονητή και τις αποφάσεις του. Ο Βραζιλιάνος ξέρει πως δεν είναι αυτός που περιμένουν στο Τριφύλλι, έχει μεγάλη όρεξη να προσφέρει, αλλά θα το πράξει όταν πάρει ευκαιρία από τον Γιοβάνοβιτς. Δεδομένα, αυτό θα συμβεί, ακόμα και στο ντέρμπι των αιωνίων αντιπάλων. Στο οποίο ο Μπερνάρ θα παίξει, πιθανότατα ως αλλαγή…