Παναθηναϊκός: Ο Γιοβάνοβιτς σκέφτεται μόνο μία αλλαγή

Παναθηναϊκός: Ο Γιοβάνοβιτς σκέφτεται μόνο μία αλλαγή

Μπάμπης Τσιμπίδας 14:18 - 19.04.2023 / Ανανεώθηκε: 08:30 - 23.04.2023

Ενδεκάδα που κερδίζει, ειδικά σε ντέρμπι αιωνίων αντιπάλων, δεν αλλάζει. Με τον Ιβάν Γιοβάνοβιτς να έχει στο μυαλό του μία εξαίρεση εν όψει του ΠΑΟΚ - Παναθηναϊκός.

Η προετοιμασία του Παναθηναϊκού για την κυριακάτικη αναμέτρηση με τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα, εξελίσσεται υπό ευνοϊκές συνθήκες. Ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς υπολογίζει σε όλους τους παίκτες, με εξαίρεση τους μακροχρόνια απόντες Αϊτόρ, Γκάνεα και Τρουιγιέ.

Ένα πλεονέκτημα που βοηθά τον Σέρβο προπονητή να καταστρώσει τα πλάνα του χωρίς αστερίσκους. Αρκεί φυσικά, να μην μεταβληθεί κάτι μέχρι το ταξίδι της αποστολής του Τριφυλλιού στη Θεσσαλονίκη.

Πάντως, εκ πρώτης όψεως, ο Γιοβάνοβιτς δείχνει να σχεδιάζει μόνο μία αλλαγή στην ενδεκάδα που άρχισε στο ντέρμπι των αιωνίων αντιπάλων στο «Απόστολος Νικολαΐδης».

Ο Γιοβάνοβιτς αναμένεται να αφήσει στον πάγκο τον Σάρλια, παρότι αυτός αποθεραπεύτηκε από τον τραυματισμό του και να αρχίσει βασικό τον Μάγκνουσον, ως παρτενέρ του Σένκεφελντ στο κέντρο της άμυνας. Ο Ισλανδός ήταν εξαιρετικός κόντρα στον Ολυμπιακό και ο Ιβάν θέλει να επωφεληθεί των δύο κορυφαίων αμυντικών του.

Εκτός συγκλονιστικού απροόπτου, οι υπόλοιποι εννιά θα παραμείνουν οι ίδιοι: Μπρινιόλι, Σάντσες, Χουάνκαρ, Ρούμπεν, Τσέριν, Κουρμπέλης, Μπερνάρ, Παλάσιος και Σπόραρ. Με τον Κώτσιρα να έχει πιθανότητες να εκθρονίσει τον Σάντσες στο δεξιό άκρο της άμυνας.

Κατά τ’ άλλα, με την πρωινή προπόνηση της Τετάρτης στο «Γ. Καλαφάτης» συνεχίστηκε η προετοιμασία του Παναθηναϊκού για τον κυριακάτικο εκτός έδρας αγώνα κόντρα στον ΠΑΟΚ. Το πρόγραμμα περιελάμβανε προθέρμανση, rondo, ασκήσεις εναλλαγής φάσεων παιχνιδιού και τουρνουά τεσσάρων ομάδων σε περιορισμένο χώρο.