Η οργή των Ουρουγουανών για τον διαιτητή του αγώνα ΠΑΟΚ – Παναθηναϊκός και η γροθιά του Καβάνι στο VAR - «Πρέπει να φυλακιστούν οι διαιτητές» (vid)

Οργή για τον διαιτητή του ΠΑΟΚ-Παναθηναϊκός.

Η οργή των Ουρουγουανών για τον διαιτητή του αγώνα ΠΑΟΚ – Παναθηναϊκός και η γροθιά του Καβάνι στο VAR - «Πρέπει να φυλακιστούν οι διαιτητές» (vid)

Ο Έντισον Καβάνι και όλοι οι διεθνείς της Ουρουγουάης «έβραζαν» στο Μουντιάλ του Κατάρ με τον Ντάνιελ Σίμπερτ που θα σφυρίξει την αναμέτρηση ΠΑΟΚ – Παναθηναϊκός.

Ο Μπένετ κατέληξε στον elite Ντάνιελ Σίμπερτ για το ντέρμπι της Τούμπας ανάμεσα σε ΠΑΟΚ και Παναθηναϊκό την ερχόμενη Κυριακή.

Ο Γερμανός διαιτητής ήταν παρών και στο Μουντιάλ του Κατάρ πριν από λίγους μήνες κι ασφαλώς το όνομά του δεν προκαλεί συμπάθειες στην Ουρουγουάη. Το αντίθετο. Μπορεί να είναι από τους πλέον μισητούς. Ο Σίμπερτ έπαιξε στο ματς των ομίλων Ουρουγουάη-Γκάνα με τους Λατινοαμερικάνους να επικρατούν 2-0, αλλά χρειάζονταν κι άλλο γκολ, αφού η Νότια Κορέα περνούσε στη διαφορά των γκολ από τη στιγμή που νικούσε την Πορτογαλία.

Η Ουρουγουάη ζήτησε πέναλτι σε μαρκάρισμα στον Νούνιες στο 54’. Ο Σίμπερτ κλήθηκε στοVAR, αλλά δεν έδειξε την άσπρη βούλα, ενώ στο φινάλε της αναμέτρησης οι Ουρουγουανοί ζήτησαν πάλι πέναλτι σε μαρκάρισμα του Αλιντού στον Καβάνι. Πάλι δεν συγκινήθηκε ο Γερμανός διαιτητής και με τη λήξη οι Λατίνοι ξέσπασαν. Τον περικύκλωσαν και διαμαρτύρονταν έντονα, ενώ κατά την αποχώρησή του για τα αποδυτήρια ο Έντισον Καβάνι έσπρωξε με δύναμε το μόνιτορ του VAR και το έσπασε. Έτσι, η FIFA ξεκίνησε πειθαρχικές διαδικασίες εναντίον της Ομοσπονδίας της Ουρουγουάης και τεσσάρων παικτών.

Ο Καβάνι, μάλιστα, σχολίασε: «Αν μου επιβάλουν κυρώσεις επειδή χτύπησα το VAR, ο διαιτητής θα έπρεπε να φυλακιστεί για τα λάθη του. Λάθη που με το VAR και με τις κάμερες δεν πρέπει να κάνουν όλοι οι διαιτητές που βρίσκονται πίσω από αυτό.

Είναι αλήθεια ότι πρέπει να συμπεριφερόμαστε, αλλά είμαστε άνθρωποι και πολλές φορές συμβαίνει σε ένα γήπεδο όταν ζεις με πάθος και δουλεύεις σκληρά και πρέπει να ζήσεις τέτοιες καταστάσεις, που δεν είναι η πρώτη φορά που Πρέπει να το αντιμετωπίσουμε. Κι εκεί μπορεί οι αντιδράσεις να είναι λίγο πιο συγχωρημένες, όχι δικαιολογημένες».

Ο Χοσέ Χιμένες, παράλληλα, εξαπέλυσε μύδρους και έβριζε στην κάμερα τον Γερμανό διαιτητή. «Είναι π… γιοι», φώναζε.

Δείτε βίντεο με την αντίδραση του Καβάνι

Tags: