Έντρικ: «Μισώ τα πάρτι, δεν θέλω να "λερώνεται" η εικόνα μου»

Έντρικ

i

©Photo by Alexandre Schneider/Getty Images/Ideal Images

Έντρικ: «Μισώ τα πάρτι, δεν θέλω να "λερώνεται" η εικόνα μου»

Κώστας Τόπας 12:19 - 15.11.2023 / Ανανεώθηκε: 12:22 - 15.11.2023

Το νέο μεγάλο αστέρι της Ρεάλ Μαδρίτης που ακούει στο όνομα Έντρικ, μίλησε για την εξωαγωνιστική του ζωή τονίζοντας το πόσο πολύ μισεί τα πάρτι.

Τον Οκτώβριο του 2022, ο Έντρικ ήταν το πιο περιζήτητο ταλέντο στο βραζιλιάνικο ποδόσφαιρο. Ο επιθετικός, τότε σε ηλικία 16 ετών, έκανε το ντεμπούτο του στην πρώτη κατηγορία με την πρωταθλήτρια Παλμέιρας, αφού εντυπωσίασε για χρόνια στις ομάδες νέων του συλλόγου. Τον ίδιο μήνα, σκόραρε δύο φορές εναντίον της Παραναένσε και έγινε ο νεότερος σκόρερ στην ιστορία της βραζιλιάνικης Serie A.

Δεν ήταν ακριβώς άγνωστος - η Ρεάλ Μαδρίτης τον παρακολουθούσε σχεδόν ένα χρόνο - αλλά ο Έντρικ φαινόταν στα όρια του σούπερ σταρ. Ως εκ τούτου, οι Μαδριλένοι άδραξαν την ευκαιρία μόλις ο Παλμέιρας έδειξε προθυμία να διαπραγματευτεί, πληρώνοντας στον βραζιλιάνικο σύλλογο 60 εκατομμύρια ευρώ για να εξασφαλίσουν τις υπηρεσίες του από το καλοκαίρι του 2024. Ενα ποσό ρεκόρ για ομάδα της Βραζιλίας.

Το αξιοσημείωτο της υπόθεσης είναι πως όταν ο Έντρικ Φελίπε Μορέιρα ντε Σόουζα ήταν 15 ετών, η Παλμέιρας του είχε βάλει ρήτρα αποδέσμευσης 17 εκατ. ευρώ! Η συγκεκριμένη ρήτρα ίσχυε για τις ομάδες της Βραζιλίας από τις 21 Ιουλίου του 2022, όταν ο Έντρικ συμπλήρωσε 16 χρόνια ζωής, ενώ για τους συλλόγους εκτός Βραζιλίας από τις 21 Ιουλίου του 2024, όταν δηλαδή γίνει 18 βάσει κανονισμών της FIFA.

Ο νεαρός αστέρας, μετρώντας αντίστροφα, ώστε να ενταχθεί στην Ρεάλ μίλησε για τη ζωή του, τονίζοντας πως δεν του αρέσουν τα πάρτι και η έξαλλη ζωής ενός αστέρας μιας και αυτό που τον ενδιαφέρει κυρίως είναι το ποδόσφαιρο.

«Μισώ να πηγαίνω σε πάρτι και νυχτερινά κέντρα... Δεν μου αρέσει να εμπλέκομαι σε διαμάχες. Δεν μου αρέσει να κάνω κάτι που θα λερώσει στην εικόνα μου», ανέφερε χαρακτηριστικά ο Έντρικ.