Έντσο Φερνάντες: «Ευχαριστώ Μπενφίκα...» (vid)
i

Φερνάντες/©printscreen enzojfernandez instagram

Έντσο Φερνάντες: «Ευχαριστώ Μπενφίκα...» (vid)

Ανδρέας Σερεβέτας • 15:56 - 01.02.2023 / Ανανεώθηκε: 16:02 - 21.04.2023

Το βίντεο που δημιούργησε ο Έντσο Φερνάντες για να αποχαιρετίσει όλους στην Μπενφίκα.

Ο Έντσο Φερνάντες ανήρτησε ένα βίντεο στο instagram, μέσω του οποίου ευχαρίστησε τους οπαδούς και όσους εργάζονται στην Μπενφίκα. Ουσιαστικά τους αποχαιρέτισε πριν ταξιδέψει στην Αγγλία για να ενταχθεί στο ρόστερ της Τσέλσι.  

Ο Αργεντινός μέσος έγραψε τα εξής: «Ευχαριστώ πολύ, Benfiquistas. Η οικογένειά μου και εγώ θα θέλαμε να σας ευχαριστήσουμε για όλη την αγάπη που έλαβα αυτούς τους πέντε μήνες. Ευχαριστώ τον Θεό για την ευκαιρία να παίξω σε έναν από τους μεγαλύτερους συλλόγους στον κόσμο, όπου απόλαυσα την κάθε στιγμή στο έπακρο και πάντα έδινα τον καλύτερο εαυτό μου. Μην τους αφήσετε να αμαυρώσουν αυτό που φτιάξαμε μαζί γιατί ήταν κάτι υπέροχο, όπως δεν μπορούσα να φανταστώ ποτέ.»   

«Σε όλους τους υπαλλήλους που εργάζονται σκληρά για να κάνουν τον σύλλογο ακόμα μεγαλύτερο, ευχαριστώ όλους τους συμπαίκτες μου που πάντα με αντιμετώπιζαν με τον καλύτερο τρόπο και πάντα με έκαναν να νιώθω σαν στο σπίτι μου. Ευχαριστώ τη διοίκηση του συλλόγου, ιδιαίτερα τον Ρότζερ Σμίντ και όλο το προσωπικό για την εμπιστοσύνη, τον καθημερινό σεβασμό τους. Ήμουν πολύ χαρούμενος. Ευχαριστώ Μπενφίκα, θα είσαι στην καρδιά μου στην καρδιά μου.»