Επεισόδια στην Αργεντινή: Ατρόμητη η βοηθός, χρησιμοποίησε το σημαιάκι της για να απομακρύνει τους παίκτες (vid)
i

Βοηθός Αργεντινή/©printscreen youtube

Επεισόδια στην Αργεντινή: Ατρόμητη η βοηθός, χρησιμοποίησε το σημαιάκι της για να απομακρύνει τους παίκτες (vid)

Ανδρέας Σερεβέτας • 17:46 - 31.01.2023 / Ανανεώθηκε: 16:02 - 21.04.2023

Η βοηθός και οι αστυνομικοί ενήργησαν ως ασπίδα προστασίας στους υπόλοιπους διαιτητές.

Επεισόδια εντός του αγωνιστικού χώρου έλαβαν χώρα στο παιχνίδι Unión Villa Krause-San Martín de Mendoza. Η αναμέτρηση διεξήχθη σε περιφερειακό ερασιτεχνικό τουρνουά στην Αργεντινή και μετά τη λήξη της άναψαν τα... αίματα. Οι ποδοσφαιριστές της γηπεδούχου ομάδας επιτέθηκαν στον διαιτητή. Οι αστυνομικοί έσπευσαν να τον προστατεύσουν. Η βοηθός έκανε το ίδιο και άθελα της χτύπησε στο κεφάλι αστυνομικό ενώ στόχευε ποδοσφαιριστή!!!

Ακολούθως οι αστυνομικοί, που βρέθηκαν στο μάτι του κυκλώνα, ενισχύθηκαν από συναδέλφους τους, που είχαν ρόπαλα και φορούσαν κράνη. Έβαλαν τον διαιτητή και τον ένα βοηθό στην μέση για να τον βγάλουν με ασφάλεια από τον αγωνιστικό χώρο. Η απίστευτη βοηθός, όχι μόνο δεν κρύφτηκε αλλά τέθηκε επικεφαλής της προσπάθειας. Μπήκε στην πρώτη γραμμή έτοιμη να αναλάβει δράση. Στο μεταξύ, λίγα μέτρα πιο δεξιά, οι αστυνομικοί ήρθαν στα χέρια με τους υπόλοιπους ποδοσφαιριστές! 

Χάος στους δρόμους του Μπουένος Άιρες: Νεκροί, λεηλασίες και επεισόδια με αστυνομία (vids)
ΜΟΥΝΤΙΑΛ 2022

09:09 - 21.12.2022

Χάος στους δρόμους του Μπουένος Άιρες: Νεκροί, λεηλασίες και επεισόδια με αστυνομία (vids)

Μπορεί οι Αργεντινοί να είχαν ξεχυθεί στους δρόμους για να πανηγυρίσουν την σπουδαία επιτυχία της «Αλμπισελέστε» στο Παγκόσμιο Κύπελλο, ωστόσο κατά τη διάρκεια της νύχτας η γιορτινή ατμόσφαιρα άλλαξε...

Κάποια στιγμή η βοηθός άνοιξε διάλογο με έναν από τους ποδοσφαιριστές. Δεν γνωρίζουμε τι της είπε αλλά αν κρίνουμε από την αντίδραση και το βλέμμα της ήταν έτοιμη να επιτεθεί αν προέκυπτε ανάγκη. Επίσης το βίντεο δεν έχει την κατάληξη της προσπάθειας απομάκρυνσης των ρέφερι από το γήπεδο. Πάντως οι εικόνες με γυναίκα βοηθό να μην φοβάται και να αντιδρά ενώ βρίσκόταν σε θέση άμυνας είναι πρωτόγνωρες.