Επικεφαλής του πρωταθλήματος της Σ. Αραβίας: «Ο Σαλάχ είναι ο αγαπημένος μου, είναι πάντα ευπρόδεκτος»

Μοχάμεντ Σαλάχ

i

©PrtScr

Επικεφαλής του πρωταθλήματος της Σ. Αραβίας: «Ο Σαλάχ είναι ο αγαπημένος μου, είναι πάντα ευπρόδεκτος»

Sportal newsroom 13:58 - 11.10.2023 / Ανανεώθηκε: 13:59 - 11.10.2023

Ο επικεφαλής του πρωταθλήματος της Σαουδικής Αραβίας, Μάικλ Εμέναλο, μίλησε για τον Μοχάμεντ Σαλάχ, λέγοντας πως θα είναι πάντα ευπρόσδεκτος στη χώρα της Μέσης Ανατολής αν θελήσει κάποια στιγμή να πάει να αγωνιστεί.

Ο Μοχάμεντ Σάλαχ είχε γίνει ο μεγάλος στόχος αρκετών ομάδων από τη Σαουδική Αραβία, οι οποίες του πρόσφεραν «τρελά» συμβόλαια για να τον αποκτήσουν. Μάλιστα η Αλ Ιτιχάντ του προσέφερε ποσό ρεκόρ (270 εκατομμύρια ευρώ) για να τον κάνει δικό της, ωστόσο αυτός παρά τις φήμες που τον ήθελαν να λέει «ναι», απάντησε αρνητικά και έμεινε στη Λίβερπουλ

Με τους «κόκκινους» μάλιστα είναι σε τρομερή φόρμα μέχρι στιγμής έχοντας έξι γκολ και τέσσερις ασίστ σε όλες τις διοργανώσεις. 

Ο επικεφαλής του πρωταθλήματος της Σαουδικής Αραβίας, Μάικλ Εμέναλο λοιπόν μίλησε για τον Αιγύπτιο, λέγοντας πως πάντα θα είναι ευπρόσδεκτος στη χώρα της Μέσης Ανατολής. Τόνισε δε ότι είναι ο αγαπημένος του παίκτης. 

«Ο Μο είναι ευπρόσδεκτος όποια ώρα θέλει. Αλλά κανείς δεν είναι υπό πίεση ή δεν μπορούμε να τον αναγκάσουμε να έρθει. Είναι ο αγαπημένος μου. Αν θέλει να έρθει και υπάρχει η ευκαιρία να δουλέψει με τις ομάδες σε επαγγελματικό επίπεδο, θα είμαστε αρκετά χαρούμενοι που θα τον έχουμε», ήταν τα λόγια του. 

Ο Σαλάχ κάνει τη διαφορά στην Premier League βάζοντας τέλος στην... ανομβρία με ρεκόρ
PREMIER LEAGUE

08:40 - 09.10.2023

Ο Σαλάχ κάνει τη διαφορά στην Premier League βάζοντας τέλος στην... ανομβρία με ρεκόρ

Ο Μοχάμεντ Σαλάχ που σκόραρε για έβδομη φορά σε βάρος των «γλάρων» έφτασε τα πέντε γκολ σε οκτώ αναμετρήσεις στην Premier League κι απέδειξε ότι βρίσκεται σε τρομερή φόρμα με την Λίβερπουλ.

Ο Μοχάμεντ Σαλάχ φέτος το καλοκαίρι ήταν από τους λίγους παίκτες, που είχαν προτάσεις από τη Σαουδική Αραβία και έδωσαν αρνητική απάντηση. Επιθυμία του Αιγύπτιου είναι να μείνει στη Λίβερπουλ μέχρι τη λήξη του συμβολαίου του, δηλαδή μέχρι το καλοκαίρι του 2026.