Επική ατάκα Αναστόπουλου για τις γυναίκες: «Σκέφτομαι πόσο μ@λ@κ@ς ήμουν που τις άφησα»

Νίκος Αναστόπουλος

i

©glomex

Επική ατάκα Αναστόπουλου για τις γυναίκες: «Σκέφτομαι πόσο μ@λ@κ@ς ήμουν που τις άφησα»

Κώστας Τσιακλής • 10:15 - 28.11.2023 / Ανανεώθηκε: 12:41 - 23.05.2024

Ο Νίκος Αναστόπουλος κλήθηκε να μιλήσει για την προσωπική του ζωή και είπε μια επική ατάκα για αυτή...

Ο πρώην ποδοσφαιριστής του Ολυμπιακού, Νίκος Αναστόπουλος, παρευρέθηκε το βράδυ της Δευτέρας (27/11) στην εκπομπή «The 2Night Show» του ΑΝΤ1 και μίλησε για διάφορα θέματα με τον Γρηγόρη Αρναούτογλου.

Μεταξύ άλλων στο τραπέζι έπεσε και το θέμα της προσωπικής σχέσης του θρύλου των «ερυθρολεύκων», με τον Νίκο Αναστόπουλο να παραδέχεται ότι αυτή πέρασε σε δεύτερη μοίρα αφού ήταν δοσμένος και παθιασμένος με το ποδόσφαιρο. Μάλιστα κάποιους χωρισμούς του φαίνεται να τους μετάνιωσε αφού είπε την χαρακτηριστικά ατάκα: «Σκέφτομαι πόσο μ@λ@κ@ς ήμουν που τις άφησα».

Ο Νίκος Αναστόπουλος ανέφερε λοιπόν τα εξής: «Αν είχα παντρευτεί θα είχα περισσότερα χρήματα. Είχα πάντα μακροχρόνιες σχέσεις, αλλά ήμουν δοσμένος και παθιασμένος με το ποδόσφαιρο. Φέρνω στο μυαλό μου διάφορες περιπτώσεις που είχα σχέσεις μαζί τους και σκέφτομαι πόσο μ@λ@κ@ς ήμουν που τις άφησα».

Αναστόπουλος: «Ναι, μου είχε γίνει πρόταση από τον Παναθηναϊκό αλλά...» (vids)
ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

10:01 - 28.11.2023

Αναστόπουλος: «Ναι, μου είχε γίνει πρόταση από τον Παναθηναϊκό αλλά...» (vids)

Ο παλαίμαχος άσος του Ολυμπιακού, Νίκος Αναστόπουλος, αποκάλυψε ότι στο παρελθόν είχε πρόταση από τον Παναθηναϊκό, ενώ μεταξύ άλλων μίλησε και για την απόφασή του να μην αναλάβει την τεχνική ηγεσία των «ερυθρολεύκων».

Πάντως η «θυσία» που έκανε, άξιζε τον κόπο αφού εξελίχθηκε σε έναν από τους κορυφαίους επιθετικούς που έχουν φορέσει ποτέ τη φανέλα του Ολυμπιακού. Ενδεικτικό αυτού είναι το γεγονός ότι είχε 119 γκολ σε 216 συμμετοχές ενώ μάλιστα έφτασε στο σημείο να είναι μια σεζόν και ο τρίτος σκόρερ της Ευρώπης. Η παρουσία του στους «ερυθρόλευκους» έφερε και πολλούς τίτλους αφού κατέκτησε τέσσερα πρωταθλήματα, τρία κύπελλα και ένα Σούπερ Καπ Ελλάδας.