Αναστόπουλος: «Ναι, μου είχε γίνει πρόταση από τον Παναθηναϊκό αλλά...» (vids)

Νίκος Αναστόπουλος

i

PrtScr

Αναστόπουλος: «Ναι, μου είχε γίνει πρόταση από τον Παναθηναϊκό αλλά...» (vids)

Sportal newsroom 10:01 - 28.11.2023

Ο παλαίμαχος άσος του Ολυμπιακού, Νίκος Αναστόπουλος, αποκάλυψε ότι στο παρελθόν είχε πρόταση από τον Παναθηναϊκό, ενώ μεταξύ άλλων μίλησε και για την απόφασή του να μην αναλάβει την τεχνική ηγεσία των «ερυθρολεύκων».

Ο Νίκος Αναστόπουλος φιλοξενήθηκε από τον Γρηγόρη Αρναούτογλου. Ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής, αλλά και προπονητής μίλησε για τις δυνατές στιγμές της καριέρας του και την επιθυμία του να «κρεμάσει τα παπούτσια του» μόνο στον Ολυμπιακό, που ήταν η ομάδα στην οποία ανδρώθηκε.

Επιπλέον, ο Νίκος Αναστόπουλος αποκάλυψε ότι είχε προτάσεις κι από άλλες ομάδες στην Ελλάδα όπως από τον Παναθηναϊκό, αλλά τότε επέλεξε να παραμείνει στον Ολυμπιακό. Είχε αποφασίσει μέσα του να τελειώσει την καριέρα του εκεί. Όπως είπε στον παρουσιαστή, αρνήθηκε να πάει σε άλλη ελληνική ομάδα γιατί ήταν και ο ίδιος Ολυμπιακός

Με τον ίδιο τρόπο σκέφτεται και σαν προπονητής. Βέβαια του ζητήθηκε από τον Ολυμπιακό να καθίσει στον πάγκο του σαν προπονητής. Ήταν προς το τέλος της σεζόν τότε και είχαν απομείνει 7 αγωνιστικές. Αρνήθηκε όμως γιατί θεώρησε πως δεν θα μπορούσε να κάνει αυτά που ήθελε στην ομάδα σε τόσο λίγο διάστημα.

«Όταν συμπλήρωσα την πενταετία μου στον Ολυμπιακό, είχα πρόταση να πάω στον Παναθηναϊκό. Δεν πήγα. Στον Ολυμπιακό ανδρώθηκα κι είχα αποφασίσει μέσα μου ότι θα τελειώσω την καριέρα μου στον Ολυμπιακό», είπε χαρακτηριστικά.

Ο ΠΣΑΠΠ βράβευσε την πρωτοβουλία της ΠΑΕ Ολυμπιακός και του Παντείου Πανεπιστημίου για μετάδοση αγώνα σε τυφλούς (vid)
STOIXIMAN SUPER LEAGUE

23:03 - 27.11.2023

Ο ΠΣΑΠΠ βράβευσε την πρωτοβουλία της ΠΑΕ Ολυμπιακός και του Παντείου Πανεπιστημίου για μετάδοση αγώνα σε τυφλούς (vid)

Την υπέροχη πρωτοβουλία της μετάδοσης αγώνας σε τυφλούς, που πραγματοποιείται από την ΠΑΕ Ολυμπιακός σε συνεργασία με το Πάντειο Πανεπιστήμιο, βράβευσε ο Πανελλήνιος Σύνδεσμος Αμειβομένων Ποδοσφαιριστών και Ποδοσφαιριστριών.

Επειτα, ο Νίκος Αναστόπουλος μίλησε για την πρόταση που είχε από τον Σωκράτη Κόκκαλη να αναλάβει τον πάγκο των ερυθρολεύκων: «Μου έγινε πρόταση να πάω στον Ολυμπιακό, ωστόσο θεώρησα γιατί εκείνη τη χρονική στιγμή δεν θα μπορούσα να δώσω αυτά που ήθελα σε επτά παιχνίδια και τελικά είπα όχι. Κάποιοι το παρεξήγησαν και νόμιζαν ότι αρνήθηκα λόγω των συμβολαίων. Σταμάτησα στα 34, αν κι ήμουν σε καλή φυσική κατάσταση. Δεν είχα την ανάγκη να αποδείξω ότι ήμουν καλός, το ήξερα».