Ο ΠΣΑΠΠ βράβευσε την πρωτοβουλία της ΠΑΕ Ολυμπιακός και του Παντείου Πανεπιστημίου για μετάδοση αγώνα σε τυφλούς (vid)

Ο ΠΣΑΠΠ βράβευσε την πρωτοβουλία της ΠΑΕ Ολυμπιακός και του Παντείου Πανεπιστημίου για μετάδοση αγώνα σε τυφλούς (vid)

Τζιοβάνι Ζάκαρη 23:03 - 27.11.2023

Την υπέροχη πρωτοβουλία της μετάδοσης αγώνας σε τυφλούς, που πραγματοποιείται από την ΠΑΕ Ολυμπιακός σε συνεργασία με το Πάντειο Πανεπιστήμιο, βράβευσε ο Πανελλήνιος Σύνδεσμος Αμειβομένων Ποδοσφαιριστών και Ποδοσφαιριστριών.

Πολλές ήταν οι διακρίσεις στα βραβεία του ΠΣΑΠΠ της φετινής χρονιάς και μία από αυτές αφορούσε την ΠΑΕ Ολυμπιακός. Ο Πανελλήνιος Σύνδεσμος Αμειβομένων Ποδοσφαιριστών και Ποδοσφαιριστριών αποφάσισε να τιμήσει τους «ερυθρόλευκους» και τους φοιτητές του Παντείου Πανεπιστημίου, για τη μετάδοση αγώνα σε τυφλούς. 

Η υπηρεσία της ακουστικής περιγραφής τέθηκε σε λειτουργία για πρώτη φορά την περασμένη σεζόν, στον αγώνα του Ολυμπιακού εναντίον του Άρη για τη 2η αγωνιστική των play -offs της Stoiximan Super League 1. Η εν λόγω περιγραφή διαφέρει με την κοινή, αφού οι φοιτητές της σχολής - οι οποίοι είναι και εκείνοι που πρωταγωνιστούν στο όλο εγχείρημα - δίνουν την κάθε λεπτομέρεια στον ακροατή. 

Η αξιέπαινη προσπάθεια του «Ράδιο Πάντειον Sports» και ο... Μίτσελ!
STOIXIMAN SUPER LEAGUE

14:00 - 13.04.2023

Η αξιέπαινη προσπάθεια του «Ράδιο Πάντειον Sports» και ο... Μίτσελ!

Το Sportal βρέθηκε στο "Γεώργιος Καραϊσκάκης" για να συναντήσει τους ανθρώπους του «Ράδιο Πάντειον Sports», οι οποίοι βοηθούν ανθρώπους με προβλήματα όρασης να βιώσουν την εμπειρία ενός ποδοσφαιρικού αγώνα. Παράλληλα, συνομίλησε με φίλους του Ολυμπιακού, οι οποίοι, μεταξύ άλλων, σχολίασαν και την αποχώρηση του Μίτσελ από την ομάδα.

Αυτό βοηθά το εκάστοτε άτομο με οπτική αναπηρία να δημιουργεί μία πλήρη εικόνα της αναμέτρησης που ακούει.  Το βραβείο παρέλαβε εκ μέρους των «ερυθρόλευκων» ο Νίκος Γαβαλάς.