Η αξιέπαινη προσπάθεια του «Ράδιο Πάντειον Sports» και ο... Μίτσελ!

Γήπεδο «Γεώργιος Καραϊσκάκης»

i

© Sportal

Η αξιέπαινη προσπάθεια του «Ράδιο Πάντειον Sports» και ο... Μίτσελ!

Τζιοβάνι Ζάκαρη 14:00 - 13.04.2023 / Ανανεώθηκε: 04:25 - 17.04.2023

Το Sportal βρέθηκε στο "Γεώργιος Καραϊσκάκης" για να συναντήσει τους ανθρώπους του «Ράδιο Πάντειον Sports», οι οποίοι βοηθούν ανθρώπους με προβλήματα όρασης να βιώσουν την εμπειρία ενός ποδοσφαιρικού αγώνα. Παράλληλα, συνομίλησε με φίλους του Ολυμπιακού, οι οποίοι, μεταξύ άλλων, σχολίασαν και την αποχώρηση του Μίτσελ από την ομάδα.

Μπύρα, «βρώμικο» και καλή παρέα χρειάζεται συνήθως ένας φίλαθλος για να παρακολουθήσει την αγαπημένη του ομάδα στο γήπεδο. Όμως για κάποιους δεν είναι τόσο εύκολη υπόθεση...

Η AI τεχνολογία μίλησε: Οι οπαδοί του Ολυμπιακού ανάμεσα στους καλύτερους του κόσμου
STOIXIMAN SUPER LEAGUE

22:42 - 10.04.2023

Η AI τεχνολογία μίλησε: Οι οπαδοί του Ολυμπιακού ανάμεσα στους καλύτερους του κόσμου

Τη... βοήθεια της τεχνολογίας ζήτησε το μεξικανικό ΜΜΕ «Pulzo» αναφορικά με το ποιες ομάδες έχουν τους καλύτερους οπαδούς παγκοσμίως και εκείνη συμπεριέλαβε τον Ολυμπιακό.

Οι άνθρωποι με οπτική βλάβη έχουν στερηθεί αυτό το προνόμιο, η τουλάχιστον αυτό ίσχυε μέχρι πολύ πρόσφατα. Ο Βασίλης, ο Βαγγέλης, ο Μάνος, η Ισαβέλλα, η Στελλίνα, ο Νίκος και τα υπόλοιπα παιδιά από το κομμάτι της δημοσιογραφείας του τμήματος επικοινωνίας, μέσων και πολιτισμού του Παντείου Πανεπιστημίου, ήρθαν για να δώσουν τη λύση με τη βοήθεια του Υπεύθυνου Επικοινωνίας της ΠΑΕ Ολυμπιακός, Νίκο Γαβαλά

Οι δύο μεριές ένωσαν τις δυνάμεις τους και δημιούργησαν ένα ραδιόφωνο το οποίο ειδικεύεται στην περιγραφή αγώνων, για όσους δεν έχουν την δυνατότητα να τους απολαύσουν με το δικό τους βλέμμα. Μέσα από λεπτομερή περιγραφή της κάθε αναμέτρησης τα παιδιά αυτά βοηθούν τους τυφλούς να σχηματίσουν στο μυαλό τους μία εικόνα για το παιχνίδι και να το απολαύσουν όπως εμείς οι υπόλοιποι.

Το Sportal βρέθηκε στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης» και συνομίλησε με τους φοιτητές του πανεπιστημίου, οι οποίοι μας διηγήθηκαν τις λεπτομέρειες πίσω από ένα μεγαλεπήβολο πρότζεκτ. Λίγη ώρα πριν και περιμετρικά του γηπέδου μιλήσαμε με τους φιλάθλους των Πειραιωτών, οι οποίοι μεταξύ άλλων μας εξέφρασαν τη θέση τους για το αν ήταν υπέρ η κατά της παραίτησης του Μίτσελ.

Δείτε το βίντεο του Sportal από το «Γεώργιος Καραϊσκάκης»:

Tags: