Η AI τεχνολογία μίλησε: Οι οπαδοί του Ολυμπιακού ανάμεσα στους καλύτερους του κόσμου

Θύρα 7

i

© Tourette Photography

Η AI τεχνολογία μίλησε: Οι οπαδοί του Ολυμπιακού ανάμεσα στους καλύτερους του κόσμου

Τζιοβάνι Ζάκαρη 22:42 - 10.04.2023 / Ανανεώθηκε: 22:59 - 10.04.2023

Τη... βοήθεια της τεχνολογίας ζήτησε το μεξικανικό ΜΜΕ «Pulzo» αναφορικά με το ποιες ομάδες έχουν τους καλύτερους οπαδούς παγκοσμίως και εκείνη συμπεριέλαβε τον Ολυμπιακό.

Το πάθος των Ελλήνων οπαδών όσον αφορά το ποδόσφαιρο - και όχι μόνο - είναι αρκετά μεγάλο, με τις φωτοβολίδες, τα κορεό και τις φωνές να αποτελούν κυρίαρχο στοιχείο στα γήπεδα και τις κερκίδες τους. Στο ψάξιμο, λοιπόν, για το ποιοι είναι οι κορυφαίοι φίλαθλοι του κόσμου, η χώρα μας είχε εκπροσώπηση και αυτή ανήκε στον Ολυμπιακό.

Ο Σωκράτης Παπασταθόπουλος πρωταγωνιστεί στις ήττες του Ολυμπιακού στο πρωτάθλημα
STOIXIMAN SUPER LEAGUE

14:00 - 10.04.2023

Ο Σωκράτης Παπασταθόπουλος πρωταγωνιστεί στις ήττες του Ολυμπιακού στο πρωτάθλημα

Η ήττα του Ολυμπιακού στο «Απόστολος Νικολαΐδης» από τον Παναθηναϊκό (2-0), έφερε το τέλος στο αήττητο σερί της ομάδας στο πρωτάθλημα, έχοντας τον ίδιο αρνητικό πρωταγωνιστή στις δύο τελευταίες περιπτώσεις, τον Σωκράτη Παπασταθόπουλο.

Πιο αναλυτικά, το δημοφιλές μεξικανικό ΜΜΕ «Pulzo» ζήτησε τη... βοήθεια της AI τεχνολογίας για τους top υποστηρικτές του κόσμου και η απάντηση της εφαρμογής τεχνητής νοημοσύνης «ChatGPT» περιλάμβανε τους «ερυθρόλευκους», τους οποίους κατέταξε στην έβδομη θέση.

© Tourette Photography

«Οι ultra οπαδοί του ελληνικού συλλόγου, στον οποίο παίζει ο Χάμες Ροντρίγκες, όπου είναι γνωστοί ως «Θύρα 7»  ανήκουν στους πιο παθιασμένους και πιο δυνατούς της Ευρώπης. Οι ίδιοι είναι αδελφοποιημένοι με άλλους οπαδούς συλλόγων στη Γηραιά Ήπειρο, όπως για παράδειγμα ο Ερυθρός Αστέρας και η Σπαρτάκ Μόσχας», ανέφερε μεταξύ άλλων το αφιέρωμα της ιστοσελίδας.

Στη 10 θέση βρίσκεται η Πενιαρόλ (Ουρουγουάη), στην ένατη η Λίβερπουλ (Αγγλία), στην όγδοη η Αλ Αχλί (Αίγυπτος), στην έκτη ο Ερυθρός Αστέρας (Σερβία), στην πέμπτη η Μπορούσια Ντόρτμουντ (Γερμανία), στην τέταρτη η Γαλατασαράι (Τουρκία), στην τρίτη η Φλαμένγκο (Βραζιλία), στη δεύτερη η Σέλτικ (Σκωτία) και τέλος, την κορυφή της λίστας καταλαμβάνει η Μπόκα Τζούνιορς (Αργεντινή)