Ο Σωκράτης Παπασταθόπουλος πρωταγωνιστεί στις ήττες του Ολυμπιακού στο πρωτάθλημα

Σωκράτης Παπασταθόπουλος

i

© Intime

Ο Σωκράτης Παπασταθόπουλος πρωταγωνιστεί στις ήττες του Ολυμπιακού στο πρωτάθλημα

Γιώργος Ραφαήλ Γκόγκος 14:00 - 10.04.2023 / Ανανεώθηκε: 15:36 - 10.04.2023

Η ήττα του Ολυμπιακού στο «Απόστολος Νικολαΐδης» από τον Παναθηναϊκό (2-0), έφερε το τέλος στο αήττητο σερί της ομάδας στο πρωτάθλημα, έχοντας τον ίδιο αρνητικό πρωταγωνιστή στις δύο τελευταίες περιπτώσεις, τον Σωκράτη Παπασταθόπουλο.

Ο Ολυμπιακός γνώρισε την ήττα από τον Παναθηναϊκό στο «Απόστολος Νικολαΐδης» (2-0), για την τέταρτη αγωνιστική των play offs της Super League. Με ένα αυτογκόλ του Ελ Αραμπί κι ένα «δώρο» του Σωκράτη, η ομάδα του Ζοσέ Ανιγκό έδωσε ένα τέλος στο αήττητο σερί που έτρεχε στο πρωτάθλημα, από τις 17/10 και την εντός έδρας ήττα από τον ΠΑΟΚ (1-2).

Η τελευταία ήττα στην κανονική διάρκεια για τους Πειραιώτες και η πρώτη στα play offs, έχουν τον ίδιο αρνητικό πρωταγωνιστή, τον Σωκράτη Παπασταθόπουλου. Στο ματς κόντρα στην ομάδα του Ράζβαν Λουτσέσκου στα μέσα του Οκτώβρη, ο έμπειρος αμυντικός των «ερυθρόλευκων» είχε δώσει το προβάδισμα στους φιλοξενούμενους με αυτογκόλ, μόλις στο 9ο λεπτό του ματς κι έπειτα από εκτέλεση κόρνερ του Τσαούση

Στη συνέχεια, ο Χάμες Ροντρίγκες έφερε το ματς στα ίσα για τους γηπεδούχους με μία όμορφη κεφαλιά, όμως δέκα λεπτά μετά την έναρξη του δευτέρου ημιχρόνου, ο Νάρεϊ πέτυχε το νικητήριο γκολ και χάρισε το σπουδαίο τρίποντο στην ομάδα του. Αυτή ήταν η δεύτερη ήττα του Ολυμπιακού στο πρωτάθλημα, ενώ και η προηγούμενη ήρθε πάλι από ομάδα της Θεσσαλονίκης και συγκεκριμένα απέναντι στον Άρη στο «Κλεάνθης Βικελίδης», τρεις αγωνιστικές νωρίτερα (2-1).

Η τρίτη και τελευταία μέχρι στιγμής ήττα του Ολυμπιακού στη Super League, ήρθε χθες (9/4) στη Λεωφόρο. Αυτή τη φορά ο Σωκράτης Παπασταθόπουλος μπορεί να μην έστειλε την μπάλα άθελά του στα δίχτυα της ομάδας του, όμως έκανε ένα μεγάλο λάθος που έφερε το γκολ του Σπόραρ. Ο πρώην αμυντικός της Άρσεναλ έχει συμβάλλει αρνητικά στα τελευταία ανεπιτυχή αποτελέσματα της ομάδας.

Οι περιπτώσεις που ο Ολυμπιακός έχει «προδωθεί» από μεγάλα λάθη των παικτών του είναι αρκετές. Το αυτογκόλ του Σωκράτη με τον ΠΑΟΚ, το αυτογκόλ του Σαμασέκου στην «OPAP ARENA», το αυτογκόλ του Ελ Αραμπί με τον Παναθηναϊκό, το παιδικό λάθος του Ρέτσου στη δεύτερη αγωνιστική των play offs και στην «αυτοκτονία» απέναντι στον Άρη (2-2) και το παρόμοιο λάθος του Σισέ στο ματς με την Καραμπάγκ για το Europa League, είναι μερικά από τα τρανταχτά παραδείγματα, τα οποία φανερώνουν το μεγάλο πρόβλημα των Πειραιωτών στο ανασταλτικό κομμάτι τη φετινή σεζόν.