Υποχώρησε στο αίτημα της ΕΛ.ΑΣ. η ΕΠΟ: Άλλαξαν οι ημερομηνίες του Παναθηναϊκός - Ολυμπιακός και ΑΕΚ - Άρης

Ολυμπιακός - Παναθηναϊκός

i

© Intime

Υποχώρησε στο αίτημα της ΕΛ.ΑΣ. η ΕΠΟ: Άλλαξαν οι ημερομηνίες του Παναθηναϊκός - Ολυμπιακός και ΑΕΚ - Άρης

Τζιοβάνι Ζάκαρη 18:44 - 27.11.2023 / Ανανεώθηκε: 18:59 - 27.11.2023

Ημερομηνία αλλάζουν το Παναθηναϊκός - Ολυμπιακός και το ΑΕΚ - Άρης τα οποία είχαν αρχικά προγραμματιστεί για τις αρχές Δεκεμβρίου. Η ΕΠΟ υποχώρησε στο αίτημα της Ελληνικής Αστυνομίας και ως εκ τούτου αμφότερα τα παιχνίδια θα διεξαχθούν στις 10 και 17 του Γενάρη.

Από την πρώτη στιγμή που το Παναθηναϊκός - Ολυμπιακός ορίστηκε για τις 6 του Δεκεμβρίου, προέκυψε ζήτημα διεξαγωγής του. Αφορμή στεκόταν η αντίθεση της Ελληνικής Αστυνομίας, η οποία την εξέφρασε τελικά εγγράφως.

Ο λόγος, φυσικά, δεν ήταν άλλος, από το γεγονός πως το ντέρμπι των «αιωνίων» ορίστηκε την ίδια μέρα με εκείνη όπου έχει προγραμματιστεί η πορεία για την επέτειο θανάτου του Αλέξανδρου Γρηγορόπουλου. Συν τοις άλλοις, μία μέρα μετά θα λάβει χώρα η συνάντηση μεταξύ Μητσοτάκη και Ερντογάν, με αποτέλεσμα να βγαίνει εκτός κάδρου και αυτή η ημερομηνία (7/12).

Τελικά η λύση βρέθηκε, με την ΕΠΟ να υποχωρεί στο αίτημα που απέστειλε η ΕΛ.ΑΣ. και να αλλάζει την ημερομηνία διεξαγωγής του Παναθηναϊκός - Ολυμπιακός. Αυτό ορίστηκε και πάλι από την Ομοσπονδία, με το πρώτο ματς να λαμβάνει χώρα για τις 10 του Γενάρη και τη ρεβάνς μία εβδομάδα αργότερα, στις 17.

Super League: Ο πιο ακριβός του πρωταθλήματος, το limit-up, ο αδικημένος Ιωαννίδης και οι δύο που δεν έχουν «ακουμπήσει»
STOIXIMAN SUPER LEAGUE

18:37 - 27.11.2023

Super League: Ο πιο ακριβός του πρωταθλήματος, το limit-up, ο αδικημένος Ιωαννίδης και οι δύο που δεν έχουν «ακουμπήσει»

Ενδιαφέρον παρουσιάζουν τα στοιχεία του Transfermarkt, όσον αφορά την αξία των ποδοσφαιριστών στη Stoiximan Super League. Ανάμεσά τους υπάρχει ο αδικημένος Φώτης Ιωαννίδης καθώς και δύο παίκτες που αποδείχθηκαν... no value for money.

Αλλαγή πραγματοποιήθηκε και στο παιχνίδι της ΑΕΚ με τον Άρη, το οποίο θα διεξαχθεί στις ακριβώς ίδιες ημερομηνίες με το ντέρμπι των «αιωνίων». Αυτό που μένει να φανεί είναι οι ώρες που θα πραγματοποιηθούν οι αναμετρήσεις, κάτι το οποίο θα γνωστοποιηθεί εντός του ερχόμενου διαστήματος. 

Το μονοπάτι μέχρι τον μεγάλο τελικό:

ΦΑΣΗ ΤΩΝ «16»

1. ΟΦΗ-Κηφισιά 
2. Παναθηναϊκός-Ολυμπιακός
3. ΠΑΟΚ-Βόλος 
4. ΑΕΚ-Άρης 
5. Αστέρας Τρίπολης-Πανσερραϊκός 
6. Λεβαδειακός - Νίκη Βόλου 
7. Παναιτωλικός-Athens Kallithea FC 
8. Λάρισα - Ατρόμητος

ΠΡΟΗΜΙΤΕΛΙΚΑ

Νικητής 1: ΑΕΚ/Άρης - Λεβαδειακός/Νίκη Βόλου

Νικητής 2: ΟΦΗ/Κηφισιά - Παναιτωλικός/Kallithea Athens

Νικητής 3: Παναθηναϊκός/Ολυμπιακός - ΑΕΛ/Ατρόμητος

Νικητής 4: Αστέρας Τρίπολης/Πανσερραϊκός - ΠΑΟΚ/Βόλος

ΗΜΙΤΕΛΙΚΑ

1. Αστέρας ή Πανσερραϊκός - ΠΑΟΚ ή Βόλος / Παναθηναϊκός ή Ολυμπιακός - ΑΕΛ ή Ατρόμητος

2. ΟΦΗ ή Κηφισιά - Παναιτωλικός ή Athens Kallithea / ΑΕΚ ή Άρης - Λεβαδειακός ή Νίκη Βόλου