Άρωμα ΠΑΟΚ - Άρης στη Βραζιλία - Η ομάδα του Σάσα πήγε να στερήσει την κορυφή από τον Αμπέλ Φερέιρα (vid)

Άρωμα ΠΑΟΚ - Άρης στη Βραζιλία - Η ομάδα του Σάσα πήγε να στερήσει την κορυφή από τον Αμπέλ Φερέιρα (vid)

Sportal newsroom 17:56 - 27.11.2023 / Ανανεώθηκε: 18:24 - 27.11.2023

Η Φορταλέζα του Λούκα Σάσα ήρθε 2-2 με την Παλμέιρας του Αμπέλ Φερέιρα.

Η 35η αγωνιστική του πρωταθλήματος Βραζιλίας είχε έντονο άρωμα Τούμπας και Χαριλάου. Με τελικό σκορ 2-2, λίγο έλειψε η Φορταλέζα να να ρίξει την Παλμέορας από την κορυφή. Η ομάδα του πρωήν μέσου του Άρη Λούκας Σάσα, αν και 12η στη βαθμολογία, έβαλε δύσκολα στο συγκρότημα του Αμπέλ Φερέιρα, ενός ακόμη γνώριμου στο ελληνικό ποδόσφαιρο από τη θητεία του στον ΠΑΟΚ.

Η Παλμέιρας απέδρασε τελικά με τον χρυσό βαθμό της ισοπαλίας που τη διατηρεί στην 1η θέση, σε ισοβαθμία με την Φλαμένγκο. Ο πρώην παίκτης του Άρη δεν έπαιξε απέναντι στην Παλμέιρας, μετράει ωστόσο 16 εμφανίσεις στο φετινό πρωτάθλημα με την Φορταλέζα.

Τρεις αγωνιστικές απομένουν στη φετινή συναρπαστική κούρσα του πρωταθλήματος Βραζιλίας με τη διαφορά από την 1η στην 6η θέση να είναι μόλις 4 βαθμοί και τις Παλμέιρας, Φλαμένγκο και Μποταφόγκο να κοντράρονται όπως όλα δείχνουν μέχρι την τελευταία αγωνιστική.

Τόσο ο Λούκας Σάσα όσο και ο Αμπέλ Φερέιρα άφησαν το δικό τους στίγμα στη χώρα μας και συχνά αναφέρονται από τους οπαδούς του Άρη και του ΠΑΟΚ. Ο νυν χαφ της Φορταλέζα μετακόμισε στον Άρη τον Ιούλιο του 2019 και σε 120 συμμετοχές σημείωσε 10 γκολ ενώ έδωσε 4 ασσίστ. O πορτογάλος προπονητής έκατσε στον ΠΑΟΚ από το καλοκαίρι του 2019 έως τον Οκτώβριο του 2020 και σε 41 ματς στον πάγκο του δικέφαλου σημείωσε 23 νίκες, απογοητεύοντας πολλούς φίλους της ομάδας όταν έφυγε για την Παλμέιρας.