Ο φορμαρισμένος Μοράλες απειλεί τον Παναθηναϊκό και ο Μαρθελίνο διψάει για εκδίκηση (vid)

Ο φορμαρισμένος Μοράλες απειλεί τον Παναθηναϊκό και ο Μαρθελίνο διψάει για εκδίκηση (vid)

Γιώργος Σακελλαρίου 18:22 - 27.11.2023 / Ανανεώθηκε: 18:22 - 27.11.2023

Ο Παναθηναϊκός την ερχόμενη Πέμπτη θ’ αντιμετωπίσει τον Μαρθελίνο, τον οποίο πλήγωσε στη Μασσαλία, αλλά και τον Μοράλες, που βρίσκεται σε εξαιρετική κατάσταση.

Η Βιγιαρεάλ με τον Μαρθελίνο στον πάγκο δείχνει να έχει ανεβασμένη ψυχολογία και σ’ αυτό βοήθησαν τόσο η πρόκριση στο Copa del Rey επί της Ζαμόρα, έστω κι αν ήταν αγχωτική, όσο και η νίκη με 3-1 επί της Οσασούνα για το πρωτάθλημα.

Στο κυριακάτικο ματς με την ομάδα της Παμπλόνα, πρωταγωνιστής για το «κίτρινο υποβρύχιο» ήταν ο 36χρονος Χοσέ Λουίς Μοράλες. Ο Ισπανός άσος σημείωσε χατ τρικ και μάλιστα έφτασε τα πέντε γκολ στα δύο πρώτα παιχνίδια του Μαρθελίνο στον πάγκο της ομάδας. Κάτι που φανερώνει ότι βρίσκεται σε εξαιρετική κατάσταση πριν τον αγώνα της ερχόμενης Πέμπτης με τον Παναθηναϊκό.

Μία φανταστική εβδομάδα για τον Χοσέ Μοράλες, ο οποίος είχε και δύο γκολ με Ζαμόρα στο ματς του Copa del Rey με τη Ζαμόρα. Να σημειωθεί ότι για τον έμπειρο επιθετικό, ο οποίος είχε ξεκινήσει στο ματς του πρώτου γύρου στο ΟΑΚΑ κόντρα στο «τριφύλλι», αυτό ήταν το δεύτερο χατ τρικ του με τη Βιγιαρεάλ. Πέρσι είχε σημειώσει τρία γκολ στη νίκη με 5-0 επί της Αούστρια Βιέννης.

Ο Μαρθελίνο φαίνεται ότι τόνωσε την αυτοπεποίθηση του Μοράλες, αφού τον ξεκίνησε σε δύο σερί ματς και ο Μαδριλένος παίκτης απάντησε με γκολ.

Σε ό,τι αφορά τον έμπειρο τεχνικό, είναι δεδομένο ότι δεν έχει καλές αναμνήσεις από τον Παναθηναϊκό. Οι «πράσινοι» τον περασμένο Αύγουστο τον απέκλεισαν στον τρίτο προκριματικό γύρο του Champions League, ενώ ήταν στον πάγκο της Μαρσέιγ. Εκείνος ο αποκλεισμός του δημιούργησε πολλά προβλήματα και ουσιαστικά προκάλεσε αναταραχή στον γαλλικό σύλλογο, με αποτέλεσμα την αποχώρησή του τον περασμένο Σεπτέμβριο.

Τσιμπίδας στους Baladeros Live: «Σε τρία γκολ έχει ευθύνη ο Μπρινιόλι μέσα στον Νοέμβριο»
SPORTAL ORIGINALS

14:54 - 27.11.2023

Τσιμπίδας στους Baladeros Live: «Σε τρία γκολ έχει ευθύνη ο Μπρινιόλι μέσα στον Νοέμβριο»

Ο ρεπόρτερ του Παναθηναϊκού, Μπάμπης Τσιμπίδας στην εκπομπή Baladeros Live αναφέρθηκε στις εμφανίσεις του Αλμπέρτο Μπρινιόλι και την ευθύνη που φέρει στα γκολ που έχει δεχθεί ο Παναθηναϊκός αυτό το μήνα.

Φυσικά την ερχόμενη Πέμπτη θα έχει και ο Μαρθελίνο τους δικούς του «προσωπικούς» λόγους να θέλει τη νίκη κόντρα στο «τριφύλλι». Αν οι παίκτες του επικρατήσουν, θα είναι η τρίτη σερί νίκη του με τη Βιγιαρεάλ και ουσιαστικά θα κλειδώσει και η πρόκριση στην επόμενη φάση του Europa League.