Τσιμπίδας στους Baladeros Live: «Σε τρία γκολ έχει ευθύνη ο Μπρινιόλι μέσα στον Νοέμβριο»

Τσιμπίδας στους Baladeros Live: «Σε τρία γκολ έχει ευθύνη ο Μπρινιόλι μέσα στον Νοέμβριο»

Sportal newsroom 14:54 - 27.11.2023 / Ανανεώθηκε: 14:55 - 27.11.2023

Ο ρεπόρτερ του Παναθηναϊκού, Μπάμπης Τσιμπίδας στην εκπομπή Baladeros Live αναφέρθηκε στις εμφανίσεις του Αλμπέρτο Μπρινιόλι και την ευθύνη που φέρει στα γκολ που έχει δεχθεί ο Παναθηναϊκός αυτό το μήνα.

Στην εκπομπή του Sportal, Baladreros Live έγινε θέμα συζήτησης ο Αλμπέρτο Μπρινιόλι λόγω των εμφανίσεων που πραγματοποιεί και την περίοδο ντεφορμαρίσματος που διανύει ο Ιταλός γκολκίπερ του Παναθηναϊκού. Ο ρεπόρτερ των «πράσινων», Μπάμπης Τσιμπίδας συγκεκριμένα ανέφερε: 

«Η ομάδα κάνει μια φυσιολογική κοιλιά. Είναι και η Ευρώπη και παίζει ρόλο. Υπήρχε μεγάλο πρέπει στο ξεκίνημα για να μπει σε ομίλους. Έπρεπε 25 Ιουλίου να είναι έτοιμη η ομάδα. Κάποια στιγμή θα έκανε ντεφορμάρισμα. Ήρθε τώρα. Μέσα στον Νοέμβριο γενικά ο Παναθηναϊκός δεν έχει κάνει καλές εμφανίσεις. Και αυτό συμπίπτει με ντεφορμάρισμα του Μπρινιόλι. Ενός εκ των καλύτερων παικτών του. 

Φέρει ευθύνη με τη Ρεν, φέρει και με τη Λαμία στο γκολ του Καρλίτος, αλλά και χθες που κάνει το μεγάλο λάθος. Δεν τον καταδικάζω. Έχει μεγάλο μερίδιο στην εξέλιξη του Παναθηναϊκού γενικά. Αλλά είναι ντεφορμέ. Νομίζω ότι είναι πολύ πιθανό να παίξει ο Λοντίγκιν την Πέμπτη. Έχει και αστάθεια στην άμυνα ο Παναθηναϊκός. Το βλέπεις. Δεν έχει όμως ο Γιοβάνοβιτς επιλογές και υπάρχει ανισορροπία στην άμυνα.

Τώρα έγιναν πολλά λάθη. Π.χ. ο Τζούρισιτς. Μπαίνει και είναι ξεκούραστος. Πάει και παρατάει τη φάση ενώ χάνει την μπάλα έξω από την περιοχή. Δε γίνεται να μην κυνηγάς τη φάση».